2017 m. rugsėjo 21 d., ketvirtadienis

Atėnų akropolis

Atėnų akropolis Tai įtvirtinta, aukštutinė miesto dalis (akropolis), įsikūrusi. Perikliui, kartu yra ir politinių bei kultūrinių šalies pasiekimų. Jūsų atostogos prasideda su Zoover!

Atėnų akropolis
Atėnų akropolio buvo pradėtas statyti. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Atėnai – tai Graikijos metropolis, vadinamas Attika, į kurį įeina ir priemiesčiai. Ant kalvos esantys senovės Graikijos pastatai (yra 21 pastato liekanos), tarp kurių yra garsioji Partenono šventykla.
Atėnų akropolis
Visus žavi nuostabi gamta, ilgaamžė istorija, didinga architektūra ir menas.


Tik šiame mieste galima pajusti tikrąją senovės graikų dvasią. Trilerio „Apsimetėlis, sukčius ir dama“ kūrybinė grupė su H. Узнайте про все, что интересно - быстро, легко и наглядно! Donato puslapis apie autostopą ir gyvenimą kelyje. Protestuodami prieš numatomus atleidimus, apie 300 Graikijos kultūros ministerijos darbuotojų trečiadienį Atėnuose užblokavo kelią į Akropolį. Tai bene geriausiai pasaulyje žinoma tvirtovė, įsikūrusi ant 156 m aukščio kalvos. Ant klintinio kalno (157 m virš jūros lygio) žmonės apsigyveno jau neolito laikotarpyje, maždaug 7000 m. Impressive pictures of Acropolis of Athens (pulalohome.com) from tourism-spot.

Atėnų akropolis
Geriausias būdas surasti lankytinų vietų pasaulyje. Mūsų kelionė į Atėnus buvo ilga, bet įdomi.


Kėlėmės keltu iš Korfu salos, į kurią atskridome. Iš tiesų čia Jų yra visi nemažai, tiesiog šis yra geriausiai išsilaikęs, ir apskritai yra. Užsitikrink mažiausias kelionių kainas su Agoda. Kai tik jūs atvykstate į Atėnus, jūs pastebėsite, kad sunku praleisti Akropolį: vardas savarankiškai reiškia aukštą miestą. Tai yra tinkamas apibūdinimas - nuo. Akropolis“ graikiškai reiškia „ viršutinis miestas“. Ji įsikūrusi ant 156 m aukščio kalvos.


Akropolyje lankytojai gali pamatyti žinomus architektūros.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...