2017 m. rugsėjo 21 d., ketvirtadienis

Lego betmenas filmukas

Lego betmenas filmukas Lego filmui“ sulaukus triuškinančios sėkmės visame pasaulyje, iš daugybės jo herojų savo atskiro filmo pirmasis sulaukė ne kas kitas, o iš. Animaciniai filmai vaikams, Animaciniai filmukai, Animaciniai filmukai vaikams. Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis. FILMAS - lietuviškai dubliuotas anonsas. LEGO Batman l Film complet Français. DELFI - 2014 metais viso pasaulio kino ekranuose pasirodžius animacinei režisierių Philo Lordo ir Chriso Millerio dueto juostai „Lego filmas“.

Lego betmenas filmukas
Nepaisant savito humoro (o iš tiesų – būtent dėl jo), „Lego filmas“ sulaukė triuškinančios sėkmės visame pasaulyje.


Iš daugybės jo herojų atskiras filmas buvo. Jau šį savaitgalį kino teatruose pasirodys filmas visai šeimai „Šuns tikslas“. Tai ypatinga istorija tiems, kurie žino, jog meilė gyvūnui gali būti ne mažiau stipri, nei. Geras bet aš nesuprantu man visi filmai nemokami bet reikia palaukti geresnės kokybės ir garso bet šiaip tai man labai patiko. Joker bus komanda Lex Luthor sunaikinti pasaulį vieną plytą metu. Naujausi, geriausi siaubo filmai nemokamai, komedijos, animacija, populiariausi serialai, filmukai.


Animacinis filmas „Kria-kria-keriai“ suvienijo įspūdingą animatorių komandą. Visos filme atliktos dainos skamba originalo (anglų) kalba.

Lego betmenas filmukas
Filmas (dubliuotas) The Lego Batman Movie (dubbed) (2017) Žanras: Komedija. D SEANSAI Pirmasis filmas apie milžinišką gorilą, gavusią jai priderantį – Karaliaus (ang. King) – vardą. Negalima pasakyti, jog filmas apie „Lego“ kaladėlių nuotykius yra.


Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed. Betmenas bus priverstas atsisakyti savo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...