2017 m. rugsėjo 26 d., antradienis

Azuolo parketas kaina

Azuolo parketas kaina Parketas gera kaina, dvisluoksnis parketas, lakuotas parketas vilniuje, azuolo arba uosio parketas, parketas eglute. Parketlentės iš ąžuolo ir uosio medienos – puikus pasirinkimas Jūsų namų grindims. Kokybiškas parketas – internetinėje parduotuvėje senukai. Išparduodu trijų sluoksnių ąžuolo parketlentes, kurių ilgis ~218 cm, jungiamos per. UAB „Pakruojo parketas“ gamina standartines ir nestandartines medžio masyvo duris. Durys gaminamos iš aukštos kokybės klijuotos ąžuolo arba uosio. AFFOGATO, 3 juostų, 2200 x 207 x 14 mm.

Azuolo parketas kaina
Klasikinis ąžuolo parketas gamybos metų rūšiuojamas.


Universal Flooring parketlentės – tai gera kokybė už konkurencingą kainą. Sudarytos iš balinto ąžuolo lentelių, dengtos matiniu laku parketlentės. Akcija parketlentėms Ąžuolinės parketlentės šildomoms grindims pigiau! TOP-LAG parketlentės 14x180x500-2450 mm, vienos juostos, net su 6 mm ąžuolo. Prekės sudėtos pagal kriterijų – parketo kaina – nuo pigiausio iki brangiausio. EIGV52TD, 2200x209x14, balinto ąžuolo parketas. Parketas, dvisluoksnės parketlentės ir trisluoksnės parketlentės gaminamos Lietuvoje, Švedijoje,Čekijoje, Lenkijoje. Didelis parketo ir parketlenčių asortimentas.


Azuolo parketas kaina
Plačios balinto ąžuolo parketlentės VENETO. Aukščiausios kokybės parketo gamyba bei prekyba. Pas mus Jūs gaunate ne tik natūralų ąžuolo, uosio, beržo parketą, bet ir atsakymus į Jūsų apie parketo. Trisluoksnės parketlentės geriausiai atitinka šių dienų klientų poreikius. Didieji gamintojai optimaliai suderino parketo technines savybes bei kainą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...