2017 m. rugsėjo 26 d., antradienis

Ranku darbo atvirukai pasidaryk pats

Ranku darbo atvirukai pasidaryk pats Idėjos, pasidaryk pats pamokos, įkvėpimo šaltiniai tau ir kievienam. Atvirukas - tai ne banali dovana, tai geros šiltos emocijos, kuriomis norėtųsi pasidalinti su. Kalėdinių rankų darbo atvirukų idėjos (foto) Kalėdos – puiki proga parodyti savo šeimai ir draugams, kaip juos mylime ir branginame.

Ranku darbo atvirukai pasidaryk pats
Skrebinimas: 1 pamokėlė Kalėdinis Atvirukas. Gal rengiate vakarėlį ir norite išties originalių pakvietimų, savo draugei norite pagaminti išskirtinį rankų darbo atviruką? Kur kas smagiau tą laiką skirti maloniai “pasidaryk pats” veiklai ir pasigaminti. Galvoju butu smagu gauti rankų darbo Kalėdinį atviruką.
Ranku darbo atvirukai pasidaryk pats
Kad ir nesudėtingą, neįmantrų, patį paprasčiausią rankų darbo kalėdinį atviruką, su ranka rašytu palinkėjimu.


Būsite ne tik nuoširdūs, bet ir labai originalūs. Išties nesudėtinga užsukus į parduotuvę nupirkti gražų atviruką… tačiau ar neteko. Ypatingai džiugu tokį rankų darbo šedevrą dovanoti mamai…. Patepkite klijais žiedlapio viduriuką (tik patį krašteli ~1,5 cm). Valentino diena pasidaryk pats atvirukas Kiekvienas puikiai žinome kokia laukiama yra Švento Valentino diena ir kiek legendų bei įvairiausių romantiškų. Pavasariui įsibėgėjus pats laikas pagalvoti apie sekančią pavasario šventę. Pasidaryk pats: labai paprastos šlepetės. Kai stalą papuošia savo rankomis padaryta dekoracija, ant palangės.


Ranku darbo atvirukai pasidaryk pats
Advento kalendorius iš popierinių maišelių Šiai idėjai reikės tik popierinių maišelių, skaičių trafaretų bei kokios nors gražios lipnios juostelės. DIY rankų darbo atvirukai, tiesiog antspaudas ir rašalo padas toli. Ne daugiau, dėka šių cool, taip not-savo-močiutės rankų antspaudų. Kalėdiniai sveikinimai (tėvams, vaikams, bendradarbiams; rankų darbo atvirukai).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...