2017 m. rugsėjo 8 d., penktadienis

Bite telefonai akcijos

Bite telefonai akcijos Telefonai ir planšetės internetu pigiau. BITĖS akcijos ir dovanos su planais ir išmaniaisiais. Išsirinkite išmaniuosius telefonus bei paslaugas mažesnėmis.

Bite telefonai akcijos
Nemokamas ir greitas pristatymas, patogus apmokėjimas. Mobilaus ryšio ir interneto išmaniosios paslaugos privatiems ir verslo klientams. Planai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti įrenginiai. BITĖS ryšio paslaugų klientams, įsigyjant telefoną ar planšetę.
Bite telefonai akcijos
BITĖS neribotų pokalbių planai su gigabaitais, kurie galioja visoje Europos sąjungoje!


Nemokamos ekrano draudimo, interneto apsaugos bei mobiliojo ryšio. Samsung Galaxy J3 (2016) telefonas su gerai laikančia baterija ir gera 8 Mpix kamera. BITĖ Lietuva“ yra mobiliųjų paslaugų operatorius, kuris labiau rūpinasi savo klientais, partneriais ir darbuotojais. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Telekomunikacijų kompanija „Bitė Lietuva“ ketvirtadienį paskelbė keičianti strategiją. Nuo šiol klientai galės rinktis tik iš keturių naujų mokėjimo. Bitės“ klientų statistika rodo, kad 35 proc. Esme tokia as perku telefona su visom garantijom bet turiu pats ieskoti kas ji taisys susirasinejau 2 menesius su visais is eiles vieni ant kitu varo ir tiek jai bite.


Bite telefonai akcijos
PIGŪS, geriausi SAMSUNG, IPHONE, SONY, HUAWEI, NOKIA, LG ir kiti telefonai. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. BITĖS salonas siūlo kokybiškas mobiliojo ryšio, duomenų perdavimo bei interneto paslaugas, mobiliuosius telefonus ir jų priedus. BITĖ" - paslaugų pardavimas, platus mobiliojo ryšio telefonų bei aksesuarų jiems pasirinkimas. Prekių ir paslaugų grupės: BITĖS paslaugų pardavimas. Akcijos metu visą rudenį per spaudą, radiją ir televiziją žmonės buvo kviečiami aukoti trumpaisiais telefonų numeriais.


Daugiausiai lėšų paaukota televizijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...