2017 m. rugsėjo 9 d., šeštadienis

Buitine technika su defektais vilniuje

Buitine technika su defektais vilniuje Prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Pagrindinė įmonės veikla – prekyba nauja bei defektuota stambiąja buities technika.

Buitine technika su defektais vilniuje
EFF72 Parduodam nauja, nauja su transportavimo defektais ir mazai naudota buitine technika. ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS ir kitų gamintojų buitine technika: šaldytuvais, šaldikliais, skalbimo mašinomis. Nauja su išorės defektais nukainota buitinė technika Mes prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika.
Buitine technika su defektais vilniuje
Nukainota buitinė technika, nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitinė. Laisvai pastatoma ir įmontuojama buitinė technika.


Kokybiška su nedideliu defektu buitinė technika internetu. Nauja ir naudota buitinė, kompiuterinė technika. Mums labai patinka naudotos buitines technikosparduotuve. Ten buitine technika prekiaiuja yra ir su defektais prekiu,na ibraukta kur nors ar. UAB „TARNAS“ pagrindinė veikla yra prekyba buitine technika ir elektronika internetu. Butinės technikos parduotuvėje Vilniuje - tikriausiai mes galime pasiūlyti. Nauja, su defektais ir naudota buitinė technika geromis kainomis.

Buitine technika su defektais vilniuje
Prekės su smulkiais defektais su garantija, greitas pristatymas bei galimybė mokėti grynais, kai atveš.


Buitinė technika internetu ir parduotuvėje Vilniuje. Daugelį prekių turime savo parduotuvėje Vilniuje. Prekes pristatome į namus visoje Lietuvoje. Pigesne buitine technika (nebutinai su mazais tranportavimo ar pan. defektais). Vilniuje, prie Vilkpedes bazes yra tokiu "prekiniu" broku prekiu. Buitine technika prekiaujančios įmonės Vilnius. VALINTA, UAB parduotuvė - buitinė ir garso technika Vilniuje. Puiki kokybe, garantinis aptarnavimas, galimas pirkimas.


EIMETA, UAB Nukainuota buitinė technika.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...