2017 m. rugsėjo 19 d., antradienis

Daiktu sarasas naujagimiui

Daiktu sarasas naujagimiui Belaukiant mažylio: išsamus reikalingų daiktų sąrašas. Pakuotė sauskelnių, skirtų naujagimiui, bei pakuotė drėgnų servetėlių. Visi vaikiški daiktai nemažai kainuoja, o kai kurių iš jų būtinybė kelia didelių.

Daiktu sarasas naujagimiui
Laukiatės ir nežinote, kokie daiktai tikrai bus būtini mažyliui? O gal draugai vis įkyriai klausinėja, ką padovanoti jūsų šeimai atėjusio stebuklo. Daugelis mano kalbintų mamų patvirtino, kad daug drabužėlių naujagimiui pripilti. Sąrašas, kuriame išvardinti daiktai, kurių gali prireikti prieš ir po gimdymo.


Daiktu sarasas naujagimiui
DELFI - Perkant kūdikiui kraitelį, visada išlieka rizika prisipirkti per daug. Kai kurie daiktai, nors ir gerai išreklamuoti, naujagimiui tikrai. Neturėjau kai kuriu daiktų,bet išsiverčiau ir be jų šypsena. Sąraše pateikiami tikrai reikalingi ir „antro būtinumo“ daiktai. Visi kiti dalykai yra daugiau prabangos reikalas, ir tai jau judviejų noro ir galimybių reikalas, pirkti. Tas sarasas tik taip baisiai atrodo, bet istikruju beveik viskas.


Daiktai į gimdymo įstaigą IV dalis50 žin. PATARIMAI TĖVAMS - KŪDIKIO KRAITELISidomu. Atrodo daiktų pilnos dėžės, o rengti vaiko nėra kuo.

Daiktu sarasas naujagimiui
Taigi, kiek vidutiniškai kainuoja naujagimio kraitelis? Svarbu pabrėžti, kad būtiniausių daiktų sąrašas gali šiek tiek skirtis nuo konkrečios. Reikalingus daiktus iš anksto sudėkite į atskirus maišelius: mamai gimdymui ir išrašymui bei naujagimiui gimdymo namuose ir išrašymui. Kai mažylis jau pasirengęs valgyti kietesnį maistą, kas įvyksta jam būnant 4 – 6 mėnesių amžiaus, jums vėl prireiks įvairių daiktų. Neskubėkite susipirkti visko per daug, pientraukių, tepaliukų, rūbelių skirtų naujagimiams didelio kiekio.


Naujagimių miegui būtinų daiktų sąrašas nėra ilgas: lovytė, čiužinys. Gimus kūdikiui netrukus suvoksite: jūsų naujagimis tik valgo, miega ir. Naujagimio kraitelio“ programos nuolaida taikoma pateikus lojalaus kliento. Pavyzdžiui, suruošti naujagimio kraitelį. Pasak jos, daiktų sąrašas ne tik palengvina apsipirkimą, bet ir sudrausmina – tada neprisiperki to.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...