2017 m. rugsėjo 19 d., antradienis

Huawei p9 forumas

Huawei p9 forumas Pats prisimenu kaip kažkada testavau „Huawei Ascend P7“ – telefonas sudužo jam. Dabar renkuosi tarp a5, p9 lite, p8, nexus 5x. Kuris iš šių būtų geriausias, o gal yra dar kitų gerų variantų.

Huawei p9 forumas
S4 tai dabar reikia kazko,taigi pasirinkimas kazkas tokio lg nexus 5x,huawei p9 lite ir htc. Zadu pirkt telefona ir niekaip neapsisprendziu kuri is ju pasirinkt. Rekomenduosit kazkuri del kokiu nors.


Pagrindiniu anonso akcentu tapo dviguba kamera su dideliais pikseliais.

Huawei p9 forumas
Huawei“ pristatė savo išmaniųjų telefonų flagmaną P9. Bendradarbiavimas su „Leica“, dviguba kamera, reklamos. Galbūt kas turite ir galite kažką papasakoti apie jį? Sveiki, planuoju pirkti būtent šį telefoną. Suprantu, kad tai vidutinės klasės tel, bet daba. P9 Lite kiek mačiau šviesesnis, natūraliau spalvos atvaizduojamos, o P8 geriau filmuoja.


BITĖS salone ir gaukite 59 Eur vertės originalų aksesuarų rinkinį DOVANŲ! Rinkinį sudaro: „Huawei AP006L“ 5000 mAh talpos išorinė. Rezultatas – įspūdingas įrenginys su lygių neturinčia dvigubo lęšio 12 megapikselių.

Huawei p9 forumas
Danas je predstavljen, jos jedan poznati kinez koji trazi svoje mjesto pod suncem. Huawei P9 - News, help and discussion of the Huawei P9. Fotic je zanimljiv i izgleda da Sammy.


Telefonai, kompiuteriai, planšetės. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Gamintojas : Huawei; Vidinė atmintis : 32GB; Ekrano dydis : 5. Kao što je bio slučaj sa P8 i P8 Lite modelima, Huawei je nakon P9 izbacio i njegovu Lite verziju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...