2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

Dd step batai kaunas

Dd step batai kaunas Komfortabilūs įtvarai (batuko paaukštinimai) sumažina vaiko kojyčių. Step” gamina iš aukštos kokybės medžiagų. Todėl ir vidpadžius, kurie tiesiogiai liečiasi su kojų padais, gamina iš odos.

Dd step batai kaunas
Pirkti nauji, bet sugebejom pada prakiurdyti :) Foto ikelta. Bet labai jau mažas pasirinkimas ir. Step" supranta, kaip svarbu yra parinkti tinkamą avalynę mažiesiems. Svarbiausia - vaikų sveikata ir gerovė!


Dd step batai kaunas
GAUK NUOLAIDA VIETOJE, APSIPIRKUS VIRS 30€ -10%, NUOLAIDA _! Puikūs batukai smagimes trempsiams vasarai. Turime dideli pasirinkima batuku pavasariui, rudeniniu batu vaikams, vasariniu. Step batus mes visada esame labai motyvuoti sukurti tinkamą. Kaune, tikrai uzeiciau apziureti batuku, yra man. Step - tai Budapešte (Vengrija) įsikūrusi įmonė, užsiimanti aukštos kokybės avalynės vaikams gamyba, kurioje. Vaikiški odiniai ortopediniai batai internetu mergaitėms ir berniukams.


Batai žiemos, pavasario, vasaros, rudens. Odiniai DD Step batai, Šiauliai, 12, Odiniai.

Dd step batai kaunas
Parduodu visiškai naujus (dar su etikete) žieminius batus. Originalus dydis 25, tačiau vidpadžio ilgis 16,4. Step“ batukai gaminami iš aukščiausios kokybės odos. Vilniuje ir Kaune pasimatuokite ir išsirinkite iš 3 skirtingų dydžių pristatymo į namus. Parduoda drabužius kūdikiams , šliaužtinukai, kelnytės, striukytės ir kiti rūbeliai Kaune D. Step" - tai Budapešte (Vengrija) įsikūrusi įmonė, užsiimanti aukštos kokybės avalynės vaikams. Ortopedinius rekalavimus atitinkancios D D Step firmos basutes.


Kaunas, Klaipėda, Marijampolė, Panev.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...