2017 m. rugsėjo 9 d., šeštadienis

Dovile filmanavičiūte vyras

Dovile filmanavičiūte vyras Dovilė Filmanavičiūtė: „Moterys, jūs esate pats nuostabiausias Dievo sutvėrimas, su visais savo standartais ir nestandartais. Nesakau, kad tu durnelis, bet žinai, visi tie Natalijos vyrai anksčiau ar vėliau. BTV„Gyvenimo spalvos“ kalbės su šio dueto vokaliste Dovile Filmanavičiūte, kuri atvirai pasakos apie savo asmeninį gyvenimą ir parodys, kas.

Dovile filmanavičiūte vyras
Dovilę Filmanavičiūtę tėtis ragino ne dažytis, o skaityti knygas. Dovilės nuomone, kiekvienas gyvena ir puošiasi pagal savo. Liveta Kazlauskienė paatviravo apie savo vyro Petro pomėgį bučiuotis.


Ir nieko keisto, juk jis – vyras: protingesnis, moka patylėti, o aš.

Dovile filmanavičiūte vyras
Moterys kalbės ne tik apie silpnosios lyties savivertę, bet ir vyrų. Mis Sheep, be abejo, Dovilė, Good Good – garso režisierius ir kompozitorius Vilius Tamošaitis. Likus vos porai dienų iki debiutinio GeraiGerai & Miss Sheep albumo pristatymo vakarėlio, elektroninės muzikos duetas pluša negailėdami jėgų. Mano vyras turbūt suvalgo jos tiek, kad iki Marso nusigautume per savaitę. VIenoje jų - legendinės grupės „Naktinės personos” vyrai Alanas Chošnau, Aras Vėbėris ir Vitas Vaičiulis, o kitoje - trys aštraliežuvės moterys.


Anot dainininkės, kai fotosesijoje dalyvauja vyrai, ji tiek sau neleidžia. Neapdairus elgesys sportuojant: vyrai per drąsūs, moterys nekantrios. Tik ką grįžau iš Tailando, kur ilsėjausi su savo vyru. Agnės ir jos vyro tradicija: nė vieno pirmadienio be gėlių.

Dovile filmanavičiūte vyras
Nuotraikoje : Dovilė Filmanavičiutė. Bunkės įvaizdį: negaliu patikėti, kad Natalija gali būti. Pavasarį, kai buvo buriama gerbėjų grupė „Idealus vyras“ galvojome.


Tomos Vaškevičiūtės mama Aušra Vaškevičienė, stilistė Agnė Gilytė su vyru. Greta Akcijonaitė, festivalio įkūrėja ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...