2017 m. rugsėjo 13 d., trečiadienis

Dviguliai miegamieji foteliai kaune

Dviguliai miegamieji foteliai kaune Nauji miegami foteliai, su patalynes deze, ism. Tai modernus miegamas foteliukas, kuris papuoš bet kokį interjerą. Miegamieji foteliai - tai vienos arba dviejų vietų foteliai su miegamąja dalimi.

Dviguliai miegamieji foteliai kaune
Miegamuosius fotelius ypač populiaru pirkti vaikams. Kainos: 709 Lt (A grupė), 766 Lt (B grupė). Minkštų baldų komplektas, Komplektai. Neišskleisto fotelio išmatavimai 2 x 0,9m.
Dviguliai miegamieji foteliai kaune
Svetainės fotelis - ar įsivaizduojate savo svetainėje stovinčius tik minkštus fotelius?


Taip, daugelis svetainėje pastato vienviečius ar dviviečius kelis fotelius ir to. Miegamas dvivietis fotelis "BOSCO" Kaina 572. TIK INTENSYVIAM MIEGUI garantija 18 mėn. Foteliai su vientisu čiužiniu Spyruokliniai čiužiniai Patalynės dėžės. Su spyruoklėmis BONELL, miegama dalimi ir dėže patalynei. Galima rinktis dešinę arba kairę puses.


Gylis: 87mm Aukštis: 910mm Plotis: 820mm.

Dviguliai miegamieji foteliai kaune
UAB "Epinera" Kaune gamina minkštus baldus: sofas lovas, kampus, miegamuosius fotelius, baldų komplektus. Nauji ir naudoti foteliai, pufai ir kiti baldai Jūsų svetainei. DELFI - Daugelis mūsų gyvename nedideliuose, ankštuose butuose. Ar tai reiškia, kad patogus būstas ir jo patalpų elegantiškumas mums. Drugelio formos BKF kėdės, Kaunas, 349 €. Parduodu naujai rekonstruotą vienvietį miegamąjį fotelį.


Geriausias sprendimas Jums dviguliai čiužiniai, kurių pagrindas yra iš. Ombre patalynės užvalkalai Papuoškite miegamąjį rafinuotų spalvų. Tokia žavi pagalvėlė papuoš lovą, sofą ar fotelį ir padės šiais akcentais atnaujinti namus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...