2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienis

Graziausios krutys

Graziausios krutys TOP 100: gražiausios 2013-ųjų krūtys (N-18) (nuotr. blogspot.com). Moterys su didžiausių krūtys pasaulyje. Gražiausi Užpakaliukai # Pink - Duration: 1:17.

Graziausios krutys
Irena Starošaitė džiaugiasi nauja krūtų forma. VitkusClinic“ plastinės chirurgijos klinikoje buvo atlikta krūtų korekcijos operacija. Merginų krūtys provokuojančios savo dydžiu. Grigaitis vis dėlto yra ištikimas tradicijoms ir prieš gražiausias žiemos šventes grįžta į gimtinę.


Graziausios krutys
DELFI - Fotografės Lauros Dodsworth sukurtame nuotraukų cikle prieš žiūrovą stovi 100 moterų, kurios myli savo kūną. Matyt ne veltui 35% Didžiosios Britanijos moterų gražiausios krūtinės. Vyrai neįsivaizduoja sekso be apnuogintos moters krūties. Trečio dydžio - C ( laikoma, kad tai - gražiausias biustas). Didelė krūtinė – merginos privalumas. Kiekvienam vyrui nors akies krašteliu norisi pasižiūrėti į moters gražius apvalumus ir įvertinti. Didžiausia pasaulio moterimi tituluojama Amazonė Ashley, Miley Cyrus vakarėlio metu pademonstravo milžinišką savo krūtinę. Vyrai spokso į krūtis ir nieko negali padaryti.


Krūtinės ir krūtys, krūtinių didinimas ir krūtų didinimas, liemenukai ir jų dydžiai, krūtų tipai ir dydžiai.

Graziausios krutys
Daugelio vyriškių žvilgsnis dažnai krypsta į moters krūtinę, o Lietuvos įžymybės tikrai turi kuo pasigirti. Užsienio žvaigždutės dažnai lepina savo gerbėjus įspūdingomis iškirptėmis ir atvirai demonstruojamomis gundančiomis krūtimis. Kas yra gražios krūtys dažniausiai nurašoma į „skonio klausimas“. Taip pat kino moteris, dalyvavusias. Aš kaip vyras galiu pasakyti - pačios gražiausios krūtys - naturalios krūtys, kad ir pačios mažiausios.


Reguliarią savarankišką krūtų apžiūrą ir apčiuopą rekomenduojama atlikti kartą per mėnesį. Pastebėta, kad moterų, reguliariai ir teisingai atliekančių krūtų savityrą. Kai tau artėja 40 metų supranti, kad tai pats gražiausias gyvenimo etapas:. Kokia pas tave bus krutine po gimdymo, as negaliu pasakyti, taciau. Man vyras dažnai sako, kad gražiausios tokios krūtys, kurios telpa į vyro.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...