2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienis

Kaip nerti krepsi

Kaip nerti krepsi Sveikos, o gal kuri zinote kur galima nusipirkti tokiu storu siulu,ale virve tokiems krepsiams? O tai su kokiu įrankiu nerti tokį krepšį? Nertas krepšys Modeliai skyrelis Į visų mezgančių aruodus karts nuo karto priklysta kokie siūlai, kurie jokiam drabužiui netinka – šiurk�.

Kaip nerti krepsi
Megztas pufas - tai puiki ir paprasta interjero detalė jūsų jaukiems namams praturtinti. Pasinaudok nemokamomis instrukcijomis ir pasigamink pufą pats. Aukštelkėje (Šiaulių r.) gyvenanti Jolita Šalkevičienė iš virvučių neria rankines.


Didesnę rankinę nuneria per 2 valandas, mažai užtenka ir 40.

Kaip nerti krepsi
Be to, jų būna įvairaus pluošto: iš lino, medvilnės ar sintetikos. Iš storesnės virvės galima nunerti krepšį, kuris tiks skalbiniams ar vonios daiktams susidėti, o taip. Kada pradėjote nerti ir kaip supratote, jog tai galėtų tapti pragyvenimo šaltiniu? Neriu nuo vaikystės ir labai mėgstu tai daryti, todėl vąšelis nebuvo naujovė. DELFI - „Apsikarsčiusi virvėmis jaučiuosi laiminga“, – sako dizainerė Justė Skurdelytė (32 m.). Jos įkurtos dirbtuvės „smartArt“ sienas puošia. Rankų darbo, nerti, skandinaviško stiliaus krepšiai namų jaukumui bei Jūsų patogumui.


O svarbiausia, atrodo dailiai, jaukiai ir stilingai! Puikiai tinka vaiko žaislams, skalbiniams ir kitiems.

Kaip nerti krepsi
Jokios shemos neturiu, tiesiog pradejau nerti taip kaip neriama kilimeliui, cia dugnas. Dar vyras pajuokavo, kad išlaidauju ir nemoku nerti. Nunėriau vieną, tada antrą žaislų krepšį sūnui. Lietuvoje nėrimas vąšeliu iš virvių prasidėjo nuo spalvingų krepšių, kurie.


Taplus, tvirtas ir labai funkcionalus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...