2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienis

Riedis parduodu

Riedis parduodu Apie "Mini Robot" Modelį: "Mini Robot" riedis buvo pagamintas pagal garsųjį "NineBot" Mini. Bluetooth kolonėles, gali įsibėgėti iki. Parduodu riedį, buvo pirktas šios vasaros birželio mėnesį.

Riedis parduodu
Tikrai smagus daiktas, bet nebeturiu laiko važinėtis todėl ir parduodu. Sveiki, išparduodu keletą užsilikusių, nebe naudojamų dalykų. Jeigu domina kuri nors iš prekių, brukštelkite į PM. Robstep M1 tai šiolaikiškas elektrinis motoroleris primenantis segway riedį.


Riedis parduodu
Elektriniai dviračiai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Smart4ride. Ypatybės: suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą. Riedžiai Su 3-ejų Metų Garantija Išpardavimas - parašė Visa kita (Parduodu, siūlau, keičiu): Apie Mus: Mūsų riedžiai išsiskiria labai aukšta. Pakeista nauja kratomoji lenta, sandarinimo gumos. Riedžiai, kadaise mūsų šalyje vadinti pagal anglišką atitikmenį „segvėjais“, pasirodė 2005-ųjų pradžioje. Nors neįprastų transporto priemonių. Riedis SoloGo 1 wheel unicycle American flag.


Viduje SAMSUNG ličio baterija Auksciausios klases PCB plokštė. Svoris: 10 KG Maksimalus leistinas naudotojo svoris 120.

Riedis parduodu
Vilniuje: Robstep M1 riedis puikiai tinka ir darbui ir poilsiui. Veiklos sritis: Laisvalaikis ir pramogos. Spalvos: juoda, raudona, mėlyna, geltona, balta. Lietuvoje, nes visada rasite išskirtinius prekių pasiūlymus, platų asortimentą bei.


Internetinė prekyba knygomis, muzika, žaidimais, kosmetika, parfumerija, apranga, buitine ir kompiuterine technika.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...