2017 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

Kaip uzbaigti kepures mezgima

Kaip uzbaigti kepures mezgima Padekit - mokausi megzti - ir nezinau kaip kepure uzbaigti ir niekaip. Mezgimo dirbtuvėlės 3 pamoka: kepurės siaurinimas. Ar jau pradėjote megzti kepurytę "Uoga"?

Kaip uzbaigti kepures mezgima
Publikuota 26 Jan, 2013 - Autorius Mezgimas virbalais - 6 koment. Pradedama megzti nuo snapelio plonesniais siūlais. Kepurė mezgama dviem 3 numerio virbalais. Tad rodau kepurę, kuri senokai numegsta, nufotografuota, bet nerodyta.
Kaip uzbaigti kepures mezgima
Tai išsiaiškinus jau galima megzti kepurę, šaliką ar kojines.


Va, o šiai žiemai labai norėjau storų siūlų, vilnonės kepurės, su raštais. Susinervinęs grįžo ir sako: ant mano galvos, kepurių nėra. Mezgame toliau, kol jau reikia užbaigti kojinę. Ar reikia kas eilutę ar kas antrą ir po kiek akių, kaip keisis kepures vaizdas. Mezgama šią kepurę bandžiau naują austrišką vilną, bet ji puikiai atrodys iš. Ir aš pati skubėjau užbaigti, žinodama savo vaiko įprotį tuoj pat nešioti naują. Klasikinės naujagimio kepurės su raišteliais mezgimo aprašymas. Naujagimio kepurės mezgimo aprašymas.


Kaip uzbaigti kepures mezgima
Apie mezgimą iš visų pusių: nuo virbalų pasirinkimo iki naujausių mezgimo raštų. Kaip siaurinti ir užbaigti kumštinę pirštinę? Mezgimas - įdomi ir jaudinanti procesas, kuris gali užtrukti ilgus vakarus. Su mezgimo amatininkų sukurti tikrai unikalų produktą. Juo nuleidus akis kraštas mažai elastingas, todėl ypač tinka užbaigti. Informacija apie naują įspūdingą prekę - mezgimo malūną Maxi! Kaip užbaigti darbą, nuimti akis ir pabaigti kepurę (anglų kalba):.


Imesiu vaikiskos kepures mezgimo aprasyma, gal taip bus lengviau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...