2017 m. rugsėjo 13 d., trečiadienis

Kudikiu kepuriu dydziai

Kudikiu kepuriu dydziai Jums reikės pasirinkti dydžiu didesnį dydį. Anksčiau laiko gimę mažyliai, 44-49, 44. Norint tiksliai sužinoti kūdikio ar vaiko dydį, pamatuokite pilną ūgį nuo galvytės iki.

Kudikiu kepuriu dydziai
Kūdikių ir vaikų dydžiai, 0-12 mėnesių. Drabužių dydis (cm), Ūgis, Krutinės apimtis, Liemens apimtis, Klubų apimtis. Jeigu Jums kilo klausimų dėl dydžio, abejojate, kuris labiausiai tiktų, parašykite užklausimą ir mes išmatuosime Jūsų pasirinktus drabužėlius. Medžiagos, naudojamos kūdikių rūbeliams gaminti, sertifikuotos pagal oeko-tex.


Kudikiu kepuriu dydziai
Labai smulkiems ir neišnešiotiems kūdikiams yra specialūs dydžiai. Jau pradėjau ruošti krepšį į ligoninę ir norėjau pasiteirauti kokio dydžio pirmuosius drabužėlius pirkti kūdikiui? Naujagimių ir kūdikių drabužėlių dydžių lentelė. Didelių mergaičių ir berniukų drabužių dydžių lentelė. Kai kurie gamintojai nurodo kepurių dydį pagal amžių, bet nebūtinai tai bus tikslu! Dydžiai Plus ir Husky tinka apkūnesniems vaikams. Galvos apimtis kiekvieno vaiko yra individuali ir ji priklauso net nuo lyties! Komplektuką sudaro : kepurė ir šalikas).


Kepurės vidus neerzina vaiko odelės, kepurytės išorė pagaminta iš 100 % akrilano.

Kudikiu kepuriu dydziai
Lengviausias būdas tinkamai išsirinkti – pažiūrėti, koks užrašytas ant jūsų. Didžiausias CROCS avalynės pasirinkimas moterims. VERO MODA ir ONLY moteriškų kelnių dydžių lentelė. ADIDAS vyriškų laisvalaikio batelių dydžių lentelė. DELFI - Kepurė, ypač pirmaisiais vaiko gyvenimo mėnesiais, yra viena.


Norint sužinoti kūdikio ar vaiko dydį, pamatuokite pilną ūgį nuo galvytės iki pėdučių ir sužinosite tikslų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...