2017 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

Laba diena lietuva tiesiogiai

Laba diena lietuva tiesiogiai Apie tai, kas šiuo metu vyksta Lietuvoje ir visame pasaulyje kiekvieną darbo dieną nuo 14 val. Mediatekoje galite žiūrėti ir klausytis visų LRT kanalų tiesiogiai, peržiūrėti ir perklausyti laidų bei transliacijų įrašus. Europos uždarų patalpų lengvosios atletikos čempionatas tiesiogiai. O svarbūs įvykiai dažnai nutinka ne tik dieną, bet ir iki pietų. LABA DIENA, LIETUVA tiesiogiai transliuosime 360°! Virtualią realybę galėsite stebėti į savo išmaniuosius atsisiuntę programėlę. LRT dienos aktualijų laida eteryje dirba.


Pusryčiai – svarbiausias dienos patiekalas! Kasdieninė informacinė pokalbių laida „Labas vakaras, Lietuva“ rodoma darbo dienomis nuo 16. Laida „Labas vakaras, Lietuva“ papildo gausų LNK. Mes šiandien tiesiogiai iš Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro sakėme "laba diena, Lietuva! Tv programa šiandien ir šiai savaitei. Televizijos programa daugiau nei 150 tv kanalų.


Vidaus audito tarnyba tiesiogiai pavaldi ir atskaitinga LRT. Naudojant potencialą ir gamybinę bazę iš visų miestų ir miestelių , gaunasi ideali laida. Negana to, žiūrovai gali tiesiogiai bendrauti su laidos vedėju ar reporteriu. Nefienė Motinos dieną sutiks Vilniuje, nes didžioji šeimos dalis dabar gyvena ten. LRT žurnalistė „Tauragės žinioms“ pasakojo, kad tiesioginis eteris. LRT televizija“ rytą pradeda laida „Labas rytas, Lietuva“, nuo 12.


Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis kapinės pražysta paskuti- nėmis rudens. Lietuva“, TV3 laidas „Nauja diena“, „Keturkojis šou“, „Stebuklų šalis“ ir „Skaimeninės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...