2017 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

Striukes darbui

Striukes darbui Vyriškos striukės ir vyriški drabužiai internetu ne tik darbui, bet ir laisvalaikiui: pašiltintos liemenės, kombinezonai, bliuzonai, termo. Džemperis Pesso YETI, pilkasDarbo striukės, darbinės striukės, žieminiai drabužiai - RESS. Kiti ne su įrankiais susiję klausimai - administracija, buhalterija ir t.

Striukes darbui
Trumpa piloto tipo striukė darbui BASIC Savybės: Šilta piloto tipo striu. EMERTON softschell winter striukė. T5222 Šiuolaikiška, sportinio stiliaus, tvirta, lengva ir kokybiška striukė darbui ir laisvalaikiui iš SCRUFFS kolekcijos. Be PVM 52,07 EUR Su PVM 63,00 EUR.
Striukes darbui
Kapišonas sagomis tvirtinamas prie PILOT striukės. Trumpa striukė darbui Pesso NEVADA, mėlyna Trumpa juosmeninė PILOT tipo darbo striukė.


Neperpučiama striukė NORTHWOOD. Sunkiam darbui, nusegamos rankovės. Puiki, funkcionali darbo liemenė, tinka tiek darbui lauke tiek viduje, kišenės. Labai geros kokybės darbo striukė, puikiai tinka darbui lauke, vėjo neperpučiama. Rūpestingai užauginti augalai Jūsų aplinkai papuošti. Striukė darbui BALTIC CANVAS, mėlyna.

Striukes darbui
Taisytas iki 38 d nes buvo platus Is sono gumos Galima palaidine sukisti i vidu nes gumos tai leidzia Juosmuo 34 Ilgis 55 cm.


Reikia siltos striukes su kuria butu galima dirbti mazai judama darba prie -10. Svarbu kad butu silta bet nesilaikytu prakaitas viduje. Kūno apsauga (darbo kostiumai, striukės, liemenės, lietaus apranga, spec. drabužiai kelininkams, darbui su chemija, darbui šaldytuvuose);. Siūnamų gaminių asortimentas labai platus: Darbo kostiumai, striukės. Alytus, darbo striukes, darbo striukės Alytus, striukės darbui, striukės darbui Alytus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...