2017 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

Mamai ir dukrai rubai

Mamai ir dukrai rubai Užsakinėju vienodas sukneles mamai ir dukrai. Laisvalaikio kostiumėlis ir mamai, ir dukrai, šonuose su skeltukais. Moteriškas dydis S-M, kaina 26 eurai.

Mamai ir dukrai rubai
Suknelės mamai ir dukrai - Suknelės mamai ir dukrai pasipuošti. Siūtos pagal individualų užsakymą, antrų tokių nerasite. Drabužiai vaikams, kūdikiams, vaikiški rūbai, batai berniukams ir mergaitėms, avalynė, žaislai vaikams.


Tai – lietuvių gamintojas, kuriantis labai kokybiškus, įdomius bei gražius rūbelius vaikams.

Mamai ir dukrai rubai
Ieškom vienodos suknelės mamai ir dukrai. Visas šis derinys sukurtas tam, kad išryškintų kiekvienos moters-mamos, mergaitės-dukros grožį, pabrėžtų žavesį. Matyt smagu suartėti su dukra ne tik vidiniais saitais, bet ir drabužiais. Garsios dainininkės žodžiai siunčia žinią visoms pasaulio mamoms (5). Parduodame pagal individualų užsakymą Žirnis ir Pupa Boutique siūtas sukneles mamai ir dukrai (galima pirkti ir atskirai). Dėvėtos per krikštynas kelias valandas, būklė ideali. Mamos suknelė yra neilga, todėl tinkama moteriai iki 168cm.


Neviena dukra buvo užtikta besimatuojanti mamos vakarinę suknelę ar avinti. Patarkite mamytes,eisime i vestuves. Norime labai labai buti apsirengusios vienodai,kur. Vienodi tėčio ir sūnaus derinukai » Forumai27 vasario 2014Kur? Gairės: drabužiai mergaitėms, drabužiai vaikams, dukra, mama ir dukra, mergaičių stilius. Parduodu dvi vienodas vasariskas sukneles mamai ir dukrai. Prieš metus turėjom su drauge atidariusios vaikiškų rūbų parduotuvėlę, tačiau.


Beveik visos buvo siuvamos po dvi: mamai ir dukrai, tad skaičius siekė keletą. Kazlauskaitė sako, kad pirmiausia ji mamai dėkinga už nuostabią. Pirmiausia savo dukrą mokiau rūpintis vidinio ir išorinio grožio. Kiekvienai mamai dukros vestuvės - įsimintina ir itin svarbi šventė per kurią ji nori atrodyti nuostabiai. Pamirškite iš spintos gilumų ištrauktus. Puošnios vienetinės suknelės mamai ir dukrai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...