2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

Mamos zodziai dukrai vestuviu proga

Mamos zodziai dukrai vestuviu proga Taip, dukrą, nes tavo išrinktoji bus mums mylima dukra. Džiaugiamės, kad tu pamilai dorą, rimtą merginą. Vėl metai po metų prabėgs nejučia, o Jūs prisiminsit akimirką šią.

Mamos zodziai dukrai vestuviu proga
Te vasaros saulė Jums šviečia. Tėvelių sveikinimas vienintelei dukrai. Ieškojau ką pasakyti dukrytei vestuvių proga… radau.


Gal kas galite įdėti sveikinimų sidabrinių vestuvių proga.

Mamos zodziai dukrai vestuviu proga
Gražūs, kokybiški, ilgi ar trumpi vestuviniai sveikinimai padės nustebinti ir tinkamai pasveikinti su Vestuvėmis. Sveikinimai: žodžiai, eilėraščiai, posakiai. Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga. Vestuviniai sveikinimai, SMS žinutės jauniesiems, atvirutės. Tikiuosi, kad šie nuostabūs žodžiai Jus įkvėps parašyti laiškutį su savo mintimis ir palinkėjimais. Nebūtinai tik dukrai, tos pačios gyvenimo tiesos galioja ir sūnui.


Vestuvių proga norėčiau palinkėti, kad niekada negestų meilės ir laimės. Gražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia proga. Viską taip gerai pamenu tik todėl, kad šią dieną yra mano dukros.

Mamos zodziai dukrai vestuviu proga
Jis sako žodžius, daug gražių žodžių, o tu girdi, — nemyli, nors žodžiai tie patys. Vienas iš būdų tėvams pasveikinti jaunavedžius vestuvių proga – „pasiskolinti“ prasmingus žodžius iš poezijos ar filosofijos lobyno. Tegul ant Jūsų bendro tako žiedai gražiausi pražydės, O sutuoktuvių proga linkim Abiem daug laimės didelės.


Puikių sprendimą rado amerikietė Gina Majors, kuri dukrai. Amerikietė Gina Majors yra dviejų nuostabių mergaičių mama. Tavo veiksmai daugiau pasako apie tave nei tavo žodžiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...