2017 m. rugsėjo 12 d., antradienis

Nertos rankines rastai

Nertos rankines rastai Neįžiūriu paskutinėse nuotraukose esančio rašto, bet jis lyg ir ne. Gal kas nors galit pasidalinti kaip tų nertų rankinių užbaigimą darot g. Rankinės - nertos ir megztos3 rugpjūčio 2014Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr.

Nertos rankines rastai
Suknelių, sijonų, megztukų ir t. Rankų darbo, iš virvių nertos rankinės. Nertos rankinės – naujausias J. Kitu raštu „keliauja“ aukštyn – neria rankinės šonus.
Nertos rankines rastai
Kada pradėjote nerti ir kaip supratote, jog tai galėtų tapti pragyvenimo šaltiniu? Neseniai pristačiau unikalias, nertas rankines su oda. Noreciau tokios rankines smile. Naršydama internete radau tokia nuorodą į nertų rankinių puslapi pasisemti.


Выбрана рубрика nertos rankines. Rastai vaseliu(173), nertos serveteles(63), Nerimas vaikams(83), naudingi patarimai(1), modeliai moterims(62). Vilniaus Valdorfo mokyklos dvyliktokė Rusnė Usinavičiūtė pristato brandos darbą „Rankinės dizainas ir gamyba. Bežiūrint melodramą galima nusimegzti šaunią rankinę, kuri tiks nešioti kasdien. Nerta rankinė – maišelis (tuniso vąšelis).

Nertos rankines rastai
Galiausiai susiuvau rankinės šonus ir dugną ir prisiuvau rankenas. Naujos rankinės paieška gali trukti labai ilgai. Kelios eilės neriamos tokiu pat raštu, bet jau ratu.


Vienus raštus nerti reikia vientisai, kitus sujungti iš nunertų dalių. Airiški nėriniai jungiami, todėl lengviau komponuoti norimus darbelius, bet reikia kantrybės. Gali kisti raštai, forma, bei išmatavimai. Paprastas tunisietiško nėrimo stulpelis. Simple Tunisian crochete stitch Daugiau mano nertų darbų galima. Puoškite jais drabužius, aksesuarus, dovanų pakuotes, pagalvėles ir netgi rankines, ar sukurkite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...