2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

Nusidaze rubai skalbiant

Nusidaze rubai skalbiant O ateičiai - kaip patikrinti, ar tas rūbas dažys skalbiamas, ar ne? As sudejau beveik visus savo rubus ir istraukiau juos istampytus. Nusidaze drabuzis, kokia chemine valymo priemone galetu isimti is balto.

Nusidaze rubai skalbiant
Turiu ir as kelis drabuzius, kurie nusidaze patys nuo saves. Jeigu Jūsų tamsūs rūbai per greitai išblunka, ar tiesiog norite jiems suteikti. Skalbiant tamsių spalvų drabužius, tokius kaip tamsiai mėlyna ar. Jeigu šluostė truputį nusidažė, tai, vadinasi, drabužis šiek tiek blunka.
Nusidaze rubai skalbiant
Juos panaikinti reikėtų prieš skalbiant skalbykle, naudojant specialius ploviklius ar dėmių šalintojus.


Iresniam, plonesniam audiniui galite. Džinsai - tai pats universaliausias bei patogiausias rūbas, kurį galima atrasti. Pirmą kartą skalbiant džinsinį gaminį vanduo gali nusidažyti - iš. Prakaito dėmės išnyksta, jei skalbiant į vandenį įpilame šiek tiek amoniako. Vilnoniuose audiniuose jas galima panaikinti medžiagos gabalėliu. Mano tėvas kažkada dažė baltą džinsinę striukę, tai ji nusidažė taqip kaip.


Nusidažė, bet bet kaskart skalbiant ir perplaunant vanduo būdavo. Lininiai gaminiai yra lengvai skalbiami ir greitai džiūsta, yra stiprūs, gerai dėvisi bei apsaugo nuo UV spindulių.

Nusidaze rubai skalbiant
Priklausomai nuo audinio žaliavos sudėties. Kraujas Rūbai, kuriuos galima plauti karštame vandenyje arba spalvoti rūbai turėtų būti tuoj pat nuplauti šaltu vandeniu. Gerai tik, kad skalbiant antra karta isteptuosius melynumas visiskai. Prieš skalbdami drabužį, išmirkykite jį.


Kelniu spalva siek tiek paraudonavusi, nusidaze skalbiant.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...