2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

Durpiu briketu kaloringumas

Durpiu briketu kaloringumas Energijos šaltiniai : pjuvenų granules, akmens anglis,anglies granules, malkos,malkų ir durpių briketai. Prekyba ekologiškais pjuvenų, durpių, kuro briketais ir anglimi. Akmens anglies, malkų, durpių briketų, pjuvenų briketų ir medžio granulių kaloringumas buvo suskaičiuotas remiantis siūlomų produktų aprašymais.

Durpiu briketu kaloringumas
Kai kurie katilai gali būti kūrenami akmens anglimi, durpių briketais bei. Durpių briketų kaloringumas Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Durpių kuras – tai gabalinės, trupininės durpės, jų briketai ir pusfabrikačiai.


Durpiu briketu kaloringumas
Medienos briketai bei granulės gaminami iš sausų medžio pjuvenų, drožlių. Tiek briketų, tiek granulių kaloringumas yra didesnis nei malkų. Todėl durpių briketai su beržiniais briketais. Malkona, medžio pjuvenų briketai, ekokuras, prekyba, pristatymas, Telšiai, Vakarų. Taip už tą pačią kainą ne tik turėsite šiltus namus, bet ir vasarą daržovės. Kuo drėgnesnės malkos, tuo mažesnis jų kaloringumas.


Vienodo svorio malkų ir durpių kiekiai duoda panašų kiek šilumos. Tada tona granuliu ( 450Lt) atitinka 2,8kub ( 420Lt ) malku. Q) 6400-6800 tai prilygsta anglių kaitrumui.

Durpiu briketu kaloringumas
Lyginamasis kuro kaloringumas - kaloringumo ekvivalentai. Kuro kaloringumas – šilumos kiekis, kuris išsiskiria visiškai sudeginus tam tikro. Mišrios medienos pjuvenų briketai - 11500 EUR Juodalksnio pjuvenų briketai. Pagal kaitrumą (kaloringumą) malkos skirstomos į tris kaitrumo grupes.


Briketai pagaminti tik iš beržo medienos, todėl pasižymi:.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...