2017 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

Odos juosteles pirkti

Odos juosteles pirkti Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:. AKR-GR110 Akilinė peliukų juostelė, 6mm, kaina už 1m (nekapyta) KREMINĖ. Juosteles pjaustau, turiu tokį apvalų peilį ir dar visokius vyro peilius. Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais? Sutažo juostelė PEGA 3 mm tamsi ruda 7904 1m, 0,23€. Apyrankė dirbtinės odos perpinta 33mm juoda 26cm ilgio, 0,99€.


Dirželis pintas dirbtinės odos minkštas 3mm juodas su užsegimu 45cm, 0,55€. OV0081-10x2 apie 10 x 2 mm, marga, violetinė spalva, natūralios odos juostelė, 1 m. OV0080-06 apie 6 mm, pilkai mėlyna spalva, natūralios. ACCU-CHEK tyrimo juostelės gliukozės kiekiui kraujyje nustatyti ACTIVE. FREESTYLE kraujo gliukozės tyrimo juostelės LITE, 50 vnt. Jei nekenkia, tada tik vertiname, ar pagerina odos būklę: plauna, drėkina. Pritaikytos nepatyrusioms naudoti depiliavimo vaško juostelių. VEET jautrios odos depiliacinės vaško juostelės COLD WAX STRIPS.


LYCIA depiliacinės juostelės pažastims ir bikini zonai, normaliai odai, 20 vnt. Kad oda būtų švari, būtina kruopščiai išvalyti poras.

Odos juosteles pirkti
NIVEA laboratorijose sukurtos valomosios juostelės veiksmingai išvalo poras T zonos, nosies ir smakro. Rodoma nuo 1 iki 60 iš 125 (3 puslapių). Apie mus Kaip pirkti Kaip apmokėti Pristatymas Nuolaidos Garantijos Naujienlaiškis Didmeninė prekyba Kontaktai. Valomosios juostelės giliai valo odą T formos (kaktos, nosies ir smakro) srityje. Padeda pašalinti inkštirus ir nešvarumus. Nosies porų valymo juostelių sudėtis.


Dirbtinės odos juostelės Yra 15 prekės. Mažmenine ir didmenine siuvimo reikmenų prekyba Lietuvoje. Natūralios odos dirželis su užsegimu ir prailginimo grandinėle.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...