2017 m. rugsėjo 9 d., šeštadienis

Odos papuošalai

Odos papuošalai Vienetinis natūralios odos papuošalas : sagė, kaklo papuošalas, galima nešioti, kaip apyrankę arba papuošti rankinę. Taip užtikrinama aukšta papuošalų kokybė ir išskirtinumas nuo kitų rinkoje esančių gaminių.

Odos papuošalai
Originali kelių sluoksnių apyrankė iš odos, pagainta rankomis. Pirmas › Galerija › Odos dirbiniai. Kelių spalvų natūralios odos gabaliukų; Žvakutės; Pieštuko; Popieriaus; Žirklių. Aštriu it skustuvas peiliuku Aistė Bakaitė rėžia išdirbtos odos paviršių – netrukus 27 metų kaunietė sukurs dar vieną originalų papuošalą.


Odos papuošalai
Violetos Sūdžiuvienės pamokėlė kaip pačiam pasigaminti papuošalą. Natūralios odos papuošalai - Natūralios odos sagės-gėlės, odinis komplektas ir apyrankė. Norėdami žiūrėti daugiau iš Rankdarbiai UK. Segės, pagamintos naudojant naturalius akmenys, rankų darbo segės iš naturalių akmenų ar odos. Elegantiški, vienetiniai papuošalai iš natūralios odos Lietuvoje, kurie susilaukė didelio dėmesio. Parduodu ranku darbo kaklo papuosalus ir apyrankes is naturalios odos. Modeliuoju ir siuvu rankines bei kitus aksesuarus iš lino, odos bei vilnos. Veriu įvairius kaklo papuošalus iš medinių karoliukų.


Baltas minimalistinis kaklo papuošalas iš tamsios odos virvelių.

Odos papuošalai
Pagamintas iš odos pakaitalo bei metalo. Jie gali būti įvairių dydžių ir spalvų. Papuošalų ir aksesuarų kūrėjas siūlo šias paslaugas: apyrankių gamyba, papuošalų komplektų gamyba, auskarų gamyba, pakabukų gamyba, segių gamyba. Pagrindinis Papuošalai iš odos. Puikus aptarnavimas - prekes pristato greit, nekokybiškus papuošalus pakeičia ir dar grąžina pinigus. Eidami į kokį nors vakarėlį ar pobūvį visi nori atrodyti nepriekaištingai.


Kad tai padarytų, prieš išeidami iš namų žmonės pasipuošia, tai yra gražiai apsirengia. Unikalūs ir stilingi papuošalai iš tikros odos, tauriųjų metalų, brangiųjų akmenų, šovinių gilzių, Swarovski kristalų ir nuoširdaus kūrybos lašelio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...