2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

Patiekalai is farso ir makaronu

Patiekalai is farso ir makaronu Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Gairės: Skalsūs patiekalai, Kepti, Kiaulienos patiekalai, Kepsniai, antrieji, farsas su makaronais, makaronai su farsu receptas, keptas farsas, farsu makaronai. Leiskite jam pakepti nemaišant jo — turėsite dar skanesnį ir aromatingesnį patiekalą :).

Patiekalai is farso ir makaronu
Likusį sviestą supjaustyti gabalėliais ir apibarstyti juo patiekalą. Pašauti į orkaitę ir kepti 30 minučių. Raktažodžiai: makaronai su mėsa Makaronų patiekalas Makaronų su mėsa receptas Makaronų ir mėsos troškinys Makaronų ir mėsos troškinio receptas. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, perpilame šaltu vandeniu, kad nebūtų sulipę ir dedame į šalį, kol bus ruošiamas faršas.


Patiekalai is farso ir makaronu
Vamzdelio formos makaronų apkepas su faršu ir konservuotų pomidorų sultimis. Naujas konkurso „Gardžiausi patiekalai su MELISSA vaikiškais makaronais" receptas. Puikus patiekalas iš makaronų, faršo ir šokolado! Makaronai “tagliatelle” su faršu ir pomidorų padažu. Apkepėlė su makaronais, kuri tikrai patiks visai. Pakepus sudedame visą jautienos faršą ir pasūdome druska.


Tam, kad šis patiekalas būtų minkštas, reikia pasigaminti baltą sūrio padažą. Manau, visi žino šitokių makaronų skonį. Paprastas, tačiau skanus ir sotus patiekalas.

Patiekalai is farso ir makaronu
O kartais paprastumas yra labai labai gerai – taip gerai. Kategorijos: Raudona mėsa, Karšti patiekalai. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame faršą, kurį kepame 8-10 minučių.


Dar vienas naujas, skanus receptėlis. Išsiemiau faršą ir galvojau ką čia įdomaus, nebandyto šiandien pietums pagaminti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...