2017 m. rugsėjo 10 d., sekmadienis

Perkamiausios prekes pasaulyje

Perkamiausios prekes pasaulyje Tyrimų bendrovė „Kantar Worldpanel“ paskelbė kasmetinį labiausiai pasaulyje perkamų prekės ženklų sąrašą. Kaip teigiama pranešime spaudai, paaiškėjo, kad perkamiausia Lietuvos gyventojų prekė yra plastikinis pirkinių krepšelis. Interbrand“ kiekvienais metais sudaro 100 geriausių pasaulio prekinių ženklų.

Perkamiausios prekes pasaulyje
Lietuvos prekybos įmonių asociacija (LPĮA) organizuoja konkursą, renkantį populiariausias prekes. Gairės: prekės ženklas, pasaulis, geriausi prekės ženklai. Kokių ženklų vertė sumažėjo ir kodėl? Kam prognozuojamas pakilimas ateityje?


Perkamiausios prekes pasaulyje
Daugelis sugryžę į barą ar klubą parūke neranda savojo gėrimo – ši idėja siūlo puikią išeitį. Estijoje ir Latvijoje drabužiai yra perkamiausia internetu prekė, juos el. LPĮA populiariausios prekės rinkimus organizuoja jau 5 kartą. Vėliau „Populiariausia gamintojo prekė“ perėjo Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos. Prekių ženklų dešimtukas parodo, kad lietuviai dažnai ieško pasaulyje jau populiarių, bet į Lietuvą dar tik įžengiančių ar besiplečiančių prekės. Masažinis lankas MASSAGE HULA HOOP padeda deginti riebalus greičiau, gerina kraujotaką ir sąnarių judrumą. Lietuvoje reikėtų keisti trumpalaikės butų nuomos paslaugų. Norime pasidžiaugti, kad pasaulyje labiausiai perkamų prekės ženklų.


Aktyvumo asistentas „CUBOT V2“ - perkamiausia lietuvių prekė iš Kinijos.

Perkamiausios prekes pasaulyje
TOP 7 - PERKAMIAUSIOS PREKĖS JAM IR JAI. Rinkite lipdukus ir iki balandžio 10 d. Visos pasaulio kalbos Zbigniew Mentzel. COCA-COLA YRA POPULIARIAUSIAS IR PERKAMIAUSIAS GAIVUSIS GĖRIMAS ISTORIJOJE IR ŽINOMIAUSIAS PREKĖS ŽENKLAS PASAULYJE. Toyota Auris – perkamiausias C segmento automobilis. Ką turėčiau žinoti pirkdamas prekes elektroninėje parduotuvėje?


Kelionių literatūra; Gaubliai; Topografiniai ir specialieji žemėlapiai; Kitos prekės ir paslaugos. Rekomenduojamos; Naujos prekės; Perkamiausios. Per savaitę „Maxima“ sumažino kas devintos perkamiausios prekės kainą. UNICEF skaičiuoja, kad kas minutę pasaulį išvysta 255 naujagimiai, tačiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...