2017 m. rugsėjo 7 d., ketvirtadienis

Piktzoliu pavadinimai

Piktzoliu pavadinimai Kategorijos „Piktžolės“ straipsniai. Rodomi 64 šios kategorijos puslapiai (iš viso kategorijoje yra 64 puslapiai). Vienas iš svarbiausių daiktų iš lovos ir daržovių sode, vejos ir sodo priežiūros - prevencijos ir šalinimo piktžolių.

Piktzoliu pavadinimai
Populiariausios piktžolės - ThingLink. Allows you to replace the uploaded background image. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Terminologijos pakomisės naujienos: svarstyti citrusinių augalų vaisių ir piktžolių pavadinimai.


Piktzoliu pavadinimai
Jie vandeningas stiebas, gėlės mačiau rožinė ( kaip nuotraukoje) iki beveik baltos spalvos. Piktžolių tyrimai LT išsiplėtė 1958 LŽI Vokėje įkūrus herbicidų. Dažnai komercinis pavadinimas būna skirtingas, o veiklioji medžiaga ta pati. Jau pats pavadinimas pasako, kad ši piktžolė dažniausiai aptinkama linuose. Tad prisiminkime penkias pačias populiariausias piktžoles, kurias galime rasti bet kuriame darže ar pievoje, ir kurios praturtins maisto racioną. Piktžolės yra specialiai nesodinti, kartu su kultūriniais augalais tuose pačiuose daržuose ir dirbamuosiuose laukuose.


Daugiametės piktžolės Daugiamečių piktžolių vystymosi laikotarpis užtrunka ilgiau kaip dvejus metus. Vadinasi, vienais metais sudygusios jos. Piktžolės su javais konkuruoja dėl maisto medžiagų, vandens, erdvės.

Piktzoliu pavadinimai
Piktžolės nepageidaujamos nei dirbamuose laukuose, nei soduose, nei pievose. Dirbamuose laukuose Lietuvoje randama apie 270 piktžolių rūšių, o jų kontrolės. Nuo šios ligos ir yra kilęs augalo lotyniškas pavadinimas - egopodium podagraria. Tuo tarpu kiaulpienių lapai gerokai vertingesni už.


Herbologija – mokslas apie piktžoles. Apdorojami augalai ir kiti objektai. Po purškimo veiklioji medžiaga pernešama per lapus į šaknis ir daugiamečių piktžolių. Cheminis pavadinimas: N-(fosfonometil) glicinas, sumaišytas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...