2017 m. rugsėjo 9 d., šeštadienis

Sinsilu auginimas forumas

Sinsilu auginimas forumas Domejausi sinsilu auginimu, nes pats norejau jas augint. Galiu pasidalint siokiom tiokiom ziniom. Jei nori isaugint sinsila su geru kailiuku joms.

Sinsilu auginimas forumas
Nezinau kazkaip vilioja mane sinsilu auginimas tik informacijos mazai kas kaip. Valstybės parama šinšilų augintojams1 kovo 2015Sinsila ar juru kiaulyte? Auginti sinsila - forumas, diskusijos, nuomonės, patarimai. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę visais.


Sinsilu auginimas forumas
TAGAVA) inicijuotas mokslinis forumas. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Šinšilų Augintojų Asociacija. Poligaminis dauginimas dažniausiai pasitaiko fermuose kur šinšilos yra laikomos šeimomis. Jame atliekami ir moksliniai tyrimai šinšilų auginimo. Vien už šinšilų kailiukų eksportą Lietuvą pasiekia 86 mln. Tačiau būtent tai nulemia, ar Lietuvoje išliks šinšilų auginimo verslas, ar žlugs.


As kai auginau sinsila,tai supratau kad tai lepus padarai kuriems reikia daug erdves. Naujos kailinių žvėrelių auginimo taisyklės turėtų būti patvirtintos metų. Utenos rajone trečius metus šinšilas auginanti ūkininkė sako, kad kiek.

Sinsilu auginimas forumas
Na būsiu pirma Ruošiuosi laikyti šinšilą. Viena tokių verslo šakų - šinšilų auginimas. Tradicinio atsakingo gyvūnų auginimo verslo asociacijos atstovė Gabrielė Danusaitė teigė, kad šinšilų mėsa yra ne tik valgoma, bet ir.


Tiesa, mūsų šalies augintojams tenka konkuruoti su stambiais Lenkijos, Rusijos ir Vengrijos ūkiais. LSMU Veterinarijos akademijoje Kaune vyko VšĮ Testinio mokymo ir konsultavimo centras organizuotas seminaras "Šinšilų auginimo verslas - alternatyva. Nurodė, kad su atsakove sutarė, kad ji priims jį į šinšilų auginimo verslą, o jis pastatys jai ūkinį pastatą šinšiloms auginti, ir tai bus jo įnašas į bendrą verslą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...