2017 m. rugsėjo 19 d., antradienis

Sveikinimas dukrai 25 gimtadienio proga

Sveikinimas dukrai 25 gimtadienio proga Palaimink mano rankom, Dieve, Dukrą, Nuplauk Jai. Tėvelių sveikinimas vienintelei dukrai. Sveikinimai dvidešimt penktojo gimtadienio proga.

Sveikinimas dukrai 25 gimtadienio proga
Nepamiršk pasveikinti 25 metų jubiliejaus proga. Dvidešimtuoju gimtadieniu yra paminimas pirmasis didesnis jubiliejus. Sparnuotoji pasakų laimės paukštė neša mūsų delnais Tau laimę. Ak, Likime, kad išsipildytų net tos svajonės, kurių, rodos, negalėtum geisti, tebūnie taip, kaip.


Sveikinimas dukrai 25 gimtadienio proga
Gimtadienio proga linkiu visko, kas paprasta, bet gražu - laimės ir pilnatvės jausmo, didelių svajonių ir jų išsipildimo, skanaus torto ir geros kompanijos, su kuria. Jampolskis Irūna - "Dukrai" - Paškevičius - Duration: 3:46. Gražūs žodžiai - palinkėjimai gimtadieniui. Daugiau gimtadienio sveikinimų: Gimtadienio. Už kelių dienų jūsų dukrai sukaks 18 metų? Niekada elektroniniu paštu nesiųsk to, ką galėtumei paskelbti pirmajame miesto laikraščio puslapyje.


Matai, saulute šoka su menuliu tango. Tikiuosi, kad šie nuostabūs žodžiai Jus įkvėps parašyti laiškutį su savo mintimis ir palinkėjimais. Nebūtinai tik dukrai, tos pačios gyvenimo tiesos galioja ir sūnui.

Sveikinimas dukrai 25 gimtadienio proga
Tik jūs negeskit žvaigždės - Su širdimi suraskite į tolį bendrą taką. Gyvenimas - nemirštanti giesmė, Ji ir pro skausmą apie laimę šneka. Katrina Hobbs yra viena iš keturių žmonių Britanijoje, serganti. Moteris paruošė sveikinimo atvirukus kiekvienam Ellos gimtadieniui.


Nuoširdžiai sveikiname Jus gražaus jubiliejaus proga ir linkime daug daug sveikatos, mylėti ir būti mylimai. Išaušo lauktoji (vasario) diena!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...