2017 m. rugsėjo 13 d., trečiadienis

Ugnies skeltuvas

Ugnies skeltuvas Originalus švediškas titnagas ugnies įžiebimui. Ugnies skeltuvas "PROFESSIONAL". Titnagas, ugnies skeltuvas, ugnies uzdegimo rinkinys, turistines prekes, keliones reikmenys.

Ugnies skeltuvas
Skiltuvas Light my fire "FireSteel 2. Ferocerio lazdelė ugnies skeltuvas, braukiant aštriu daiktu tokiu kaip peilio pentis, ar prie skeltuvo esantis specialus skėliklis, atskyla karštos žiežirbos. Firesteel, ugnies skeltuvas, įskelti ugnį, ugnies skiltuvas, titnagas, užkurti ugnį, feroceris. Daugelio Jūsų prašymų apžvelgiame ugnies skeltuvą (firesteel) su oranžine rankenėle.
Ugnies skeltuvas
Išmatavimai: 75 x 8 mm , svoris 70 grSkirtas įžiebti ugnį, bet kuriomis oro sąlygomis, kai lyja ar vejuota. Titnaginis ugnies skeltuvas su vandeniu atspariu dėklu, virvute su švilpuku ir SOS signalais ant dėklo korpuso.


Mažas ir kompaktiškas ugnies skeltuvas. Pravers Jums įvairiose gyvenimiškose situacijose. Dėmesio: visiškai nauja, nenaudota prekė. Lifesystems ugnies skeltuvas yra kompaktiškas ir juo lengva naudotis. Su juo įžiebsite kibirkštis net nepalankiausomis oro sąlygomis. Lietuvoje mažiausiomis kainomis su nuolaidomis, akcijomis. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!

Ugnies skeltuvas
Išgyvenimo apyrankė su ugnies skeltuvu ir švilpuku.


Esant bet kokioms oro salygoms užkurti. Skeltuvas ugniai Gerber Bear Grylls. XL yra didesnis polySTRIKER varinatas. PolySTRIKER yra atviras ugnies skeltuvas turintis plastikinį korpusą. Kainos, Aukščiausia Kokybė, Greitas Pristatymas, Akcijos ir Išpardavimai! Bushcraft Lietuva, duration seconds and.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...