2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

Zirafos greitis

Zirafos greitis Dėl savo neįprastos sandaros žirafos turi savitą kraujotakos sistemą. Gyvūno širdis sveria ~10 kg, o kad kraujas pasiektų smegenis. Jos tokios originalios, kad savo elgesiu gali į kampą įsprausti bet kurį žmogų.

Zirafos greitis
Tad jos gali aplenkti net šuoliuojančius žirgus. Mįslinga žirafos širdis stebina mokslininkus Danų mokslininkai įrodė, kad žirafos. Nors ilgakojės žirafos gali bėgti net 55 kilometrų per valandą greičiu, tokio. Mūsų netrikdomos, žirafos sutartinai pasuko į vešlią akacijų giraitę ir įniko į.
Zirafos greitis
Nyksta vieni gražiausių gyvūnų pasaulyje – žirafos. Vidutinis greitis lygus viso nueito kelio ir jam sugaišto laiko santykiui.


Atlikdami tiriamąjį darbą išsiaiškinsite, kuris gyvūnas – lapė, žirafa ar dramblys – bėga. Jos bėgimo greitis gali siekti 50 kilometrų per valandą. Ilgo žirafos kaklo išsivystymą mokslininkams išsiaiškinti padėjo išnykusio žirafos. Apskritai vidutinis žmogus gali bėgti iki. Skirtingas greičių reguliavimas, skirtingiems paviršiams. Liūtas, žirafa ir begemotas dalyvauja žvėrių čempionate. Sulyginę pirmosios ir antrosios lygties kairiąsias puses galime susieti žirafos greitį su liūto greičiu.

Zirafos greitis
LUBU SLIFUOKLIS “zirafa”(greitis ir kokybe).


Kauno zoologijos sode netrukus apsigyvens antra žirafa. Vienas jų – itin brangi vėdinimo sistema žirafos voljere, kurios trūkumas trukdo priimti. Beprotišku mieste greičiu skriejęs „Mercedes-Benz“ įkalino du žmones (522). Turintintis ne vieną privalumą lygynant su glaisto šlifuokliu (žirafa). Techninės charakteristikos: Galia: 650W Greitis:0-1050.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...