2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

Atsikeli ir varai

Atsikeli ir varai Atsikeli ir margai mini suknelė. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Skubantiems ir užimtiems miestiečiams jau pažįstamo prekės ženklo „atsikeli ir varai“ kūrėja Aušra Šeduikytė patogių, kasdien dėvėti skirtų.

Atsikeli ir varai
Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Patogių, kasdien dėvėti skirtų drabužių linijos autorė Aušra.
Atsikeli ir varai
Likus mažiau nei savaitei iki Šv.


Kalėdų, Klaipėdoje vyks DJ stilių varžytuvės, skirtos gyvūnų globos namams paremti – „Blenderis“. MOTERIŠKIAUSIA IŠ VISŲ - LENGVA A FORMOS VISKOZINIO TRIKOTAŽO SUKNELĖ SU KIŠENĖMIS PUOŠTA LENGVAI PERMATOMA ARKLIŲ APYKAKLE. Dėl kelių priežasčių tai gali būti daroma: 1. Valstybinė Kalbos Komisija" kaip ir bet kokia kiek peraugusi biurokratinė įstaiga yra parazitinė savo. Lietuvoje sparčiai gausėja mados ženklų, klientams siūlančių nebūtinai originalius ir kokybiškus gaminius. Aiškėja, kad kai kuriuos jų kuria ir parduoda nebaigę. Laisvo laiko Aušra Šeduikytė (25) beveik neturi. Dieną ji dirba reklamos agentūroje, o laisvą laiką ji skiria prekės ženklui „atsikeli ir varai“, kurio širdis, kūrėja ir.


Atsikeli ir varai
POLYESTER (WATERPROOF MATERIAL) 100% COTTON LINING. Jei dar nieko apie jas ir jų darbus. Naujoji „atsikeli ir varai“ kolekcija gana šaltų spalvų ir tuo pat metu universali: drabužiai lengvai derinami ir gerai pritaikyti lietuviškai žiemai – iš. Vilniuje Index Hall erdvėje įvyko dizaino mugė „Uptown Market".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...