2017 m. spalio 25 d., trečiadienis

Apple laikrodziai

Apple laikrodziai Daugiau nei 500 išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių - klasikinį laikrodį primenantys bei modernesnio stiliaus modeliai. Bet ar tikrai jis vertas viso to dėmesio, kurio gauna ir, žinoma, savo kainos? Apple Watch sport 42mm, space gray modelis.

Apple laikrodziai
Smart apyrankes geresnėmis kainomis. Laikrodžio kosmetinė būklė nėra ideali, ekran. Valdomas ir per skaitmeninę karūnėlę. Nueitų žingsnių ir dienos aktyvumo stebėjimas.


Apple laikrodziai
Dar vienas šio laikrodžio išskirtinumas - tai įrenginys labiausiai pritaikytas. Išmanusis laikrodis APPLE WATCH 38MM Sport White 669,00 € ( 2.309,92 Lt) Noriu. Gražus dizainas dar ne viskas - dabar kasdienės užduotys dar paprastesnės. Užtikriname GREITĄ pristatymą - nedelskite! Prietaisai dar nebuvo pasiekę parduotuvių lentynų, kuomet. Ir ne dėl to, kad pats laikrodis būtų kažkuo. DELFI - „Apple“ ir jų išmaniuoju laikrodžiu, išradingai pavadintu „Watch“, negalima nesižavėti. Pebble” išleido pirmąjį ovalios formos išmanųjį laikrodį.


Kompanija Apple oficialiai anonsavo savo išmanųjį laikrodį Watch, ir iš karto nustebino ne tik šio prekės ženklo gerbėjus, tačiau ir rinkos analitikus bei.

Apple laikrodziai
Pradedamas naudotis laikrodžiu specialiai neskubėjau išbandyti visų. WATCH) – JAV technologijų kompanijos Apple Inc. Visi straipsniai ir video su žyme išmanusis laikrodis. Tokio girto „Apple“ laikrodžio dar nematėte. Galima įsigyti išmaniųjų laikrodžių, kurie yra sinchronizuoti su Samsung, LG, Sony ir kitais išmaniaisiais telefonais.


Tačiau Apple firmos siūlomas išmanusis. Specializuota Apple gaminių internetinė parduotuvė Lietuvoje. Išmanieji laikrodžiai internetu pigiau elektroninėje parduotuvėje Bigbox.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...