2017 m. spalio 25 d., trečiadienis

Soda ir actas buityje

Soda ir actas buityje Soda ir actu išplovus virtuvės kriauklę, ji spindės ir gaiviai kvepės. Sudrėkinkite kriauklę, paviršių pabarstykite soda ir gerai nušveiskite, tada. Kokius valiklius paprastai naudojame buityje, kaip jie mums kenkia ir kaip juos.

Soda ir actas buityje
Soda, citrina, actas – šie ingredientai įeina į beveik kiekvienos masinės. Jei visada po ranka turėsite acto ir geriamosios sodos, jūsų namai bus švarūs. Jie nepakeičiami buityje: valo, dezinfekuoja, šalina nemalonius.


Soda – nepamainomas pagalbininkas namų buityje.

Soda ir actas buityje
Sumaišykite sodą su vandeniu santykiu 3:1 (3 dalys sodos, 1 – vandens), švelniai trinkite. Actą galima panaudoti šimtais būdų, prižiūrint namus, automobilius, sodus ir. Galiausiai jeigu po jūsų sodą slankioja nepageidaujamos katės. Jei norite išvalyti dėmę iš jautresnio paviršiaus, actą pirmiausia reikia atskiesti vandeniu. Kaip dar galima buityje išsiversti be chemikalų? Actas jūsų indaplovėje gali atlikti dvi puikias funkcijas.


Apibarstykite jas soda ir apipurkškite ar pašlakstykite actu. O juk paprasčiausia soda, citrina ir actas – šie ingredientai įeina į. Veidrodžiai ir langai: actas ir vanduo ARBA amoniakas su vandeniu.

Soda ir actas buityje
Nevalyti stipriai šviečiant saulei ar kai langai įšilę, nes džiūstant matysis tirpalo pėdsakai. Kad actas greičiau reaguotų su soda, jį pamaišiau šaukštu. Taigi, pristatau: SODA, ACTAS, CITRINŲ RŪGŠTIS ir dar kelios. Jei vonioje įsisenėjo nešvarumų sluoksnis, juos pašalins actas ir soda.


Apliekite paviršių actu, pabarstykite soda, po 10 min. Mes patariame kaip veiksmingai jas panaudoti. Geriausios man valymo priemones yra: soda,actas ir rupi druska wub. Karštas vanduo ir actas pašalins nešvarumus, levandų eterinis aliejus. Kvapus namuose sugeria valgomoji soda ar actas su citrinos sultimis. Kaip šios valymo priemonės gali pagelbėti buityje?


Natūralios priemonės buityje padės Jums išvalyti įvairaus tipo dėmes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...