2017 m. spalio 12 d., ketvirtadienis

Atlasiniai chalatai

Atlasiniai chalatai Kokybiški bei elegantiški atlasiniai chalatai moterims, vertinančioms madą bei kokybę. Pas mus rasite įvairių spalvų, ilgių bei raštų atlasinius chalatukus. Moteriški CHALATAI idealu Šaltesniam Metų Laikui, ar gi ne taip?

Atlasiniai chalatai
Blizgūs ir švelnūs, prabangūs ir puošnūs šilkiniai ir atlasiniai naktinukai. Apatinis trikotažas internete - įsigyk! Trumpi, ilgi, šilko, tiulio, satino, elegantiški klasikiniai, gundantys, romantiški. Chalatas gali būti puiki dovana mylimajam.
Atlasiniai chalatai
Nauji atlasiniai chalatai,turime visus dydžius ir daug spalvų.


Naujausi 2016 metų maudymosi kostiumėlių modeliai, didžiausias maudymukų pasirinkimas internete. Vasarai paprastai pasirenkami lengvučiai atlasiniai arba šiliniai chalatai. Kokybišką ir gerą, šiltą chalatą galima įsigyti už 100-200 ir daugiau. Medžiaga: Sudėtis: 100% poliesteris. Raudonos spalvos atlasiniai naktinukai (yra didelių dydžių). Petnešėlės pasiūtos iš atlasinės juostelės, jos nesireguliuoja ir nesitampo;.


Moteriškas chalatas dekoruotas violetinės spalvos tigro rašto apvadėliu (S dydis).

Atlasiniai chalatai
Plonas atlasinis raudonas chalatas tikrai patiks kiekvienai moteriai. Malonus audinys leis jaustis tikrai patogiai ir gundančiai. Prabangus šviesiai kreminės spalvos chalatas, pasiūtas iš atlaso. Puikus pavyzdys – atlasiniai chalatai. Atlasas paprastai audžiamas iš šukuotų sintetinių siūlų.


Kita vertus, šilkiniai ir atlasiniai chalatai moterims tobulai tinka šiltuoju metų laiku. Jei norite išsirinkti tobulą chalatą, nepamirškite įvertinti savo. Išsiuntimo laikas: 1-3 darbo dienos. Aprašymas: Elegantiškas juodos spalvos chalatas iš švelnaus atlaso.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...