2017 m. spalio 12 d., ketvirtadienis

Operete vienos kraujas

Operete vienos kraujas Vienos kraujas” – trečioji virtuoziška J. Strausso operetė, pergalingai apkeliavusi visą pasaulį. Operetė – tai kontrastas nuobodžiai kasdienybei, tai pramoga ir.

Operete vienos kraujas
Johann Strauss VIENOS KRAUJAS 3 veiksmų operetė. Kauno scenoje jo premjera įvyko dar 1968. Lietuvos operos ir baleto teatro spektaklis. Aleksa, režisierė ir choreografė - M.
Operete vienos kraujas
Ne kiekvienas spektaklis, kaip ir ne kiekvienas žmogus, sulaukia 100-ojo jubiliejaus. Jo dalyvių lozungas buvo „mylėti, o ne kariauti”, ir aukšti kongreso svečiai uoliai jo. Lietuviškas tekstas Antano Gailiaus ir Eduardo Astramsko Dirigentas Julius Geniušas Režisierė ir.


Aš abonementą užsakinėjau rugpjūčio pabaigoje, tai jau labai mažas pasirinkimas buvo. Lengvų emocijų, grakštumo, spalvingumo bei valsų ritmų kupina J. Operetė dažnai vadinama muzikine komedija, nes panaši į komiškąją operą. Kauno valstybinis muzikinis teatras atnaujinta J. Taip gimė festivalio „Operetė Kauno pilyje“ idėja. Leharo operetės „Linksmoji našlė“, I.

Operete vienos kraujas
Kalmano operetės „Bajaderė“ fragmentai (pasirinktinai);. Palangos koncertų salę žmonės pradėjo rinktis gerokai. Ankstesniais metais repertuare jau. Saturday, 21 November 2015, Kauno Valstybinis Muzikinis Teatras, Kaunas. Organizuojame kelionę iš Darsūniškio į Kauno Valstybinį Muzikinį.


XVI-asis Tarptautinis Festivalis OPERETĖ KAUNO PILYJE 2017. Kálmáno operetėje „Bajaderė“, Pepi J. Miuiklas Miuziklas – muzikos žanras, beveik niekuo nesiskiriantis nuo. IŠTRAUKOS IŠ OPERŲ "FAUSTAS", "KARMEN". Tradiciškai, iškilmingame vakare garbės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...