2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Automobilinis akumuliatoriaus pakrovejas

Automobilinis akumuliatoriaus pakrovejas Akumuliatorių pakrovėjai (krovikliai) automobiliams internetu pigiau! Galima įkrauti akumuliatorių jo neatjungus nuo automobilio elektros sistemos. AKUMULIATORIŲ ĮKROVIKLIS „MATIC 119“ (12 V) (DECA).

Automobilinis akumuliatoriaus pakrovejas
Orams staiga atšalus ne vienas vairuotojas ryte nebeužvedė automobilio. Išsikrovęs akumuliatorius sugadina nuotaiką visai dienai ir sukelia. Jei gilintis noro nėra, tuomet rinkitės automatinį akumuliatoriaus pakrovėją su bent 10.


Automobilinis akumuliatoriaus pakrovejas
Rūgštiniai automobiliniai akumuliatoriai, taip pat vadinami švino. Per didžiuosius žiemos šalčius neretai prisimename automobilinio akumuliatoriaus pakrovėją. Jo neturintiems tenka skolintis. Bet yra būdų kaip šį pagalbininką. Automobilinių akumuliatorių pakrovėjai ir paleidėjai. Užvedimo laidai, akumuliatoriaus pakrovėjai ir aksesuarai. Automatinis kroviklis švino akumuliatoriams 2-24V 2-24Ah ANSMANN, ALCS2-. Prireikė pirkti akumuliatoriaus pakrovėją.


Pakrovėjai skirti krauti įvairaus tipo akumuliatoriams.

Automobilinis akumuliatoriaus pakrovejas
Su automobiliniu laidu - adapteriu +2 eur (nuo 12 V). Platus pasirinkimas, geros kainos, ypatingos akcijos. Tai yra galingas, profesionalus darbinis prietaisas skirtas akumuliatorių aptarnavimo. Saulės pakrovėjas užtikrina, kad automobilio akumuliatorius niekada nenusėstų iki kritinės ribos. Jeigu važinėjate trumpais atstumais, paliekate automobilį.


Forumas » Maitinimo šaltiniai » AUTO akumuliatoriaus pakrovejas. Jei akumuliatoriu krauni neisemes is automobilio, patikrink ar nera. Statyti akumuliatoriu ir jungti pakroveja reikia toje vietoje, kur arti yra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...