2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Trumpi sveikinimai vestuviu metiniu proga

Trumpi sveikinimai vestuviu metiniu proga Gražūs, kokybiški, ilgi ar trumpi vestuviniai sveikinimai padės nustebinti ir tinkamai pasveikinti su Vestuvėmis. Nesvarbu, kokia proga, sveikint mylimus ir tau artimus žmones reikia visomis progomis visada! Geriausi sveikinimai vestuvių proga - vienoje vietoje.

Trumpi sveikinimai vestuviu metiniu proga
Metų vestuvių metinės: ką dovanoti sukakties proga jubiliejaus dovanos? Sveikinimai vestuvių metinių proga. Trumpi vestuviniai tostai gražūs žodžiai. Kasdien ieškotų džiaugsmo, šilumos.


Trumpi sveikinimai vestuviu metiniu proga
Gražiausi sveikinimai ir palinkėjimai vestuvių sukakties proga - sidabrinės, auksinės vestuvės ir kitos vestuvių sukaktys. Atsižvelgiant į vestuvių metinių pavadinimą, jaunavedžiams siūloma dovanoti daiktus. Gražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia proga. Gyvenant darganos užeina Ir jas pakelt drauge reikės, Juk meilė panaši į dainą, O dainą ne bet kas sudės. Vestuvių proga linkiu kuo didesnio abipusio sutarimo. Gal kas galite įdėti sveikinimų sidabrinių vestuvių proga.


Popierinių vestuvių metinių proga reikia dovanoti gražias knygas, paveikslus, nuotraukų albumus. Mieli jaunavedžiai, Te saulė Jus visad sušildo. Laimė - tai nuostabi išsipildanti svajonė nors nevisada Įsiminti sveikinimą.

Trumpi sveikinimai vestuviu metiniu proga
Meilė - ne svarstyklės, o supuoklės: jai rūpi ne svoris. O sutuoktuvių proga linkim abiems Jums laimės didelės. Kodel visciukas dar liudnesnis? Nes jo laukia ta pati ateitis… Nėra komentarų. Raktažodžiai: Juokingi, linksma.


Pasveikink savo artimą bet kokia proga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...