2017 m. spalio 12 d., ketvirtadienis

Darbas namuose dezuciu lankstymas

Darbas namuose dezuciu lankstymas Darbas namuose lankstinukų klijavimas. Siųsti paprastai reikia į pašto dėžutę, kad kuo sunkiau būtų tokią “kompaniją” rasti. Atlikęs darbą ir išsiuntęs nurodytu adresu.

Darbas namuose dezuciu lankstymas
Lankstinukų lankstymas, klijavimas! Skelbimas galioja iki: 2014-07-19. Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu DARBAS NAMUOSE DEZUCIU ,VOKU. Gyvenu Pietų Londone,ieškau darbo namuose: vokų,skrajučiu lankstymas,lipdukų.
Darbas namuose dezuciu lankstymas
Girdejau, kad yra namuose darbas kur klijuojamos dezutes ar vokai.


Galiu uzsiimti dekupazu, duomenu suvedimu ir kit. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys. Domina papildomas darbas, darbas namuose? Papildomo darbo, darbo namuose skelbimai, pasiūlymai. Noreciau uzdirbti papildoma pinigeli galiu lankstyti,klijuoti ar karpyti dezutes ,vokus ,skrajutes. Lakštinio metalo lankstymas, štampavimas, miltelinis dažymas. Pašto dėžučių gamyba, sublokuotos ir individualios pašto dėžutės. Kaina labai maza uz tokius atvirukus, bet tai mano pirmas darbas, tiesiog norejau pabandyti ir nors kazkiek uzsidirbti.


Darbas namuose dezuciu lankstymas
Stilingos dėžutės idėją pritaikysite ir dovanoms, ir namuose. Turi atsižvelgti į žmogaus išsilavinimą… ir specialistas turi padėti ieškoti darbo”. Pirmasis vilniečio Karolio studentiškas darbas buvo į namus pristatyti iš. Pobūdis: Lipduku klijavimas, rubu lankstymas, etikeciu klijavimas, rubu dejimas i maiselius. Kaip ir dauguma kitų tinklapių, mes Jūsų kompiuteryje naudojame slapukus (angl. cookies). Dažniausiai šiam pomėgiui skiriu laiką po buities darbų namuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...