2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Kalio nitratas formule

Kalio nitratas formule Kalio salietra (KNO3), dar vadinama Čilės salietra, – kompleksinė trąša, turinti 14 % azoto ir 46 % kalio oksido (K2O). Kno 3 , Taip pat žinomas kaip kalio nitratas, kalio nitratas, kalio nitrato. Rūgšties pavadinimas, Rūgšties formulė, Rūgšties liekana, Druskų formulė, Druskos pavadinimas.

Kalio nitratas formule
Natrio nitratas gerai tirpsta skystame amoniake. Sudaro lengvai besilydančius eutektinius mišinius su daugeliu druskų, yra stiprus oksidatorius. Tam tikslui taip pat tinka kalio arba natrio nitratas; nedidelio ju kiekio. KNO3, taip pat žinomas kaip kalio nitratas, kalio nitratas, kalio nitratas.
Kalio nitratas formule
DELFI - Yra tokie maisto priedų, kurie naudojami taip seniai, ir taip plačiai, kad mes jau beveik susitaikėme su jų buvimu maisto produktuose.


Man nereikia cheminės kalio nitrato formulės, ar kitokių pasiūlymų kaip. Kai trūksta kalcio, augalų lapai būna smulkesni, o ligos pirmiausia pažeidžia jaunus lapus ir augimo taškus. Dvigubas superfosfatas (cheminė formulė Ca(H2PO4)2H2O) - fosforo trąša. Prie pagrindinių kompleksinių trąšų priskitriami kalio nitratas. Aukštos kokybės granuliuota kalio trąša, rekomenduojama barstymui ant dirvos ar, kaip. Daugumoje šalių šių medžiagų vartojimas yra ribojamas. Rūgščtys, bazės, druskos Rūgštys Formulė Pavadinimas Disociacija į jonus. Iš formulės HCl matyti, kad n1(Cl) = n(H), tuomet ; m1(Cl) = 35,5m(H).


Kalio nitratas formule
Pirmojoje stiklinėje išsikristalino 50 g kalio nitrato, antrojoje – 30 g kalio nitrato. Sudėtis: azotas(N) - 27% (amoniakinis(N-NH3) - 13,5% ir nitratinis(N-NO3) - 13,5%), magnis(MgO) - 4,0%, kalcis(CaO) - 6,0%. Produkte amonio nitrato yra 93-94%, kalcio hidroortofosfato 2,5 – 3,4%. Cheminis (kaip IUAPAC) Amonio nitratas. REKOMENDUOJAMOS ORGANINĖS IR KITOS MEDŽIAGOS. Kol tai nebuvo žinoma, šeimininkės kalio nitratą naudojo rūkytų mėsos gaminių ryškiai spalvai išlaikyti.


Kalio nitrato formulė yra: Atsakymų variantai rodomi tik.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...