2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

Drabuziu konstravimo ir modeliavimo pagrindai

Drabuziu konstravimo ir modeliavimo pagrindai Leidinyje trumpai išdėstyti drabužių. Juosmeninių drabužių konstravimo pagrindai (sijonas, kelnės), aprangos modeliavimo principai, Aprangos siuvimo pagrindai, juosmeninių drabužių siuvimas. Trumpai liečiami stiliaus, mados, modeliavimo klausimai, po to pereinama prie pagrindinės kurso dalies - konstravimo, po kurio vėl nagrinėjamas modeliavimas.

Drabuziu konstravimo ir modeliavimo pagrindai
Drabužių konstravimo ir modeliavimo pagrindai. Siaip konstravimo gero ir greito metodo dar ieskau. Ar visos naudojasi burdomis ar modeliavimo programomis?


Kiekviena konstruktore turi atidirbtus savo pagrindus ir jau po to juos visus modeliuoja.

Drabuziu konstravimo ir modeliavimo pagrindai
Pradedantysis mokytis turi turėti pagrindinį išsilavinimą ir siuvėjo pasirengimo pagrindus. Kviečiame visus norinčiuosius pažinti drabužių konstravimo ir modeliavimo meną į mūsų kursus! Svajojate apsirengti savo siūtais originaliais rūbais, bet. Sukirpėjo - konstruktoriaus mokymo programą sudaro drabužių modeliavimo. Besimokantieji supažindinami su lengvų drabužių siuvėjo profesija. Profesinė kvalifikacija, Individualių lengvų drabužių siuvėjas-sukirpėjas. Dizaino medžiagos, Aprangos konstravimas, Aprangos technologijos pagrindai.


Trikotažo meninis projektavimas, Kompiuterinis aprangos modeliavimas. Siuvimo, dizaino ir modeliavimo kursai Vilniuje, Užupyje, IGSI.

Drabuziu konstravimo ir modeliavimo pagrindai
Knygoje pateikiama drabužių konstravimo metodikų analizė, žmogaus figūros. Baigus šių kursų programą Jūs įgysite konstravimo-modeliavimo pagrindus. Galėsite drąsiai ir lengvai konstruoti-siūti drabužius ne tik sau, bet. Mokymo programą sudaro lengvų drabužių konstravimo, modeliavimo pagrindai, siuvimo technologijos, siuvimo įrenginių, siuvinių medžiagų, piešimo.


Mokomoji knyga skirta siuvinių dizaino ir technologijos bakalauro studijoms ruošiant laboratorinius, kursinius ir baigiamuosius darbus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...