2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

Moteriskos kelnes aukstu liemeniu

Moteriskos kelnes aukstu liemeniu Moteriškos kelnės priderintos prie marškinėlių ar švarkelio visuomet atrodys stilingai. Džinsai aukštu liemeniu "Dija", HS10-1. Pilkos spalvos kelnės aukštu liemeniu su sagutėmis.

Moteriskos kelnes aukstu liemeniu
Beje, klaidinga manyti, kad kelnės paaukštintu liemeniu tinka tik aukštaūgėms manekenėms. Paaukštintas liemuo vizualiai prailgina. Stilingos, klasikinės, laisvalaikio, kasdieninės, sportinės moteriškos kelnės ir kiti.


Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminės, madingos ir stilingos kelnės moterims - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums.

Moteriskos kelnes aukstu liemeniu
Aukštu liemeniu džinsai iš Otto. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Kelnės aukštu liemeniu su pašiltinimu. Sportinės medvilninės kelnės K095. Tad klasikines kelnes aukštu liemeniu galima mūvėti drąsiai.


Moteriskos kelnes aukstu liemeniu - Aukstu liemeniu moteriskos keltes. Tamprios kelnytes dzinsiukai Aukstesniu liemeniu Seip labiau xxs dydziui bet ir xs turetu tikti :) neina. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Moteriskos kelnes aukstu liemeniu
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Violetinės spalvos petnešos šiam modeliui suteikia jaunatviškumo ir gaivumo. Geriausios nuolaidos – 25108 pasiūlymai.


IEMA 2017 kolekcijos stilingos moteriškos kelnės, leginsai, tamprės bei timpos internetu už itin patrauklią kainą, internetu. Juk šiais laikais rodyti iš po kelnių kyšančias savo kelnaites su juostele – daugiau nei blogo skonio ženklas. Prie kelnių paaukštintu liemeniu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...