2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Egle plius baseinas darbo laikas

Egle plius baseinas darbo laikas Kviečiame apsilankyti “eglės+“ gydomųjų pirčių ir baseinų komplekse. Visi komplekso baseinai pripildyti mineraliniu vandeniu. Pereiti į "Eglės" sanatorijos puslapį.

Egle plius baseinas darbo laikas
Procedūros pavadinimas, Darbo laikas, Kaina A, €, Kaina B, €. Eglės” sanatorijos gydyklose Birštone Jūsų laukia didžiausias regione baseinų ir pirčių. Sanatorijos gydomųjų pirčių ir baseinų. Gėlo vandens baseino ir pirčių komplekso darbo laikas: I -V 15.
Egle plius baseinas darbo laikas
Baseino ir pirčių komplekso darbo laikas:.


Pirčių ir baseinų komplekso darbo laikas (EGLE+): I–IV 18–22 val. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Eglės sanatorija. Todėl, kad man yra nepalankus darbo grafikas, nes gyvenu Kaune, o dirbti. Eglėje plius" jau net ir nesuskaičiuoju kiek kartų buvau, "Eglėje" Birštone buvau 3 kartus. Jie turi vieną akivaizdų privalumą – į Eglės+ baseinų ir pirčių. Eglės“ sanatorijoje Druskininkuose prieš šią kelionę buvau 2 kartus. Atkreipkite dėmesį į darbo laiką ir būtinai nueikite atsigerti mineralinio prieš eidami į valgyklą.


Eglė, Eglė plius, French Affair, gydykla, inhaliacijos, katinai.

Egle plius baseinas darbo laikas
EGLĖS sanatorija, Druskininkai, Lithuania. Puikus aptarnavimas,malonus kolektyvas,puikiai praleistas laikas! Anot Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, apie 18. SPA pirčių ir baseino komplekse VIENAM! Eglės sanatorija Druskininkai darbo laikas yra iš ties patogus tiek atvykusiems anksti ryte, tiek atvažiavusiems po.


BASEINO IR PIRČIŲ KOMPLEKSAS (baseinas, sauna, rusiška, turkiška pirtys, 2 sūkurinės vonios).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...