2017 m. spalio 24 d., antradienis

Galvosukiu kambarys klaipeda

Galvosukiu kambarys klaipeda Pasinerkite į pavojingiausių pasaulio nusikaltėlių pasaulį. Kai kaliniams pavykdavo pabėgti iš įprasto kalėjimo. Slaptas Cechas Klaipėdoje – vienareikšmiškai vienas įdomiausių pramogų sprendimų Klaipėdos regione.

Galvosukiu kambarys klaipeda
Crazzy City Klaipeda - galvosūkių kambariai. Ištrūk iš kambario spręsdamas galvosūkius – reali pramoga. Ar bandėte mūsų kambarius Klaipėdoje?


O Zombių Bunkerį Vilniuje, Nemenčinėje?

Galvosukiu kambarys klaipeda
Dovanų kuponas galioja pabėgimui iš kalėjimo ALKATRASAS – VISUOMENĖS PRIEŠAS NUMERIS 1 galvosūkių ir užduočių kambaryje Klaipėdoje. Perskaitykite klientų atsiliepimus ir išsirinkite geriausią paslaugos tiekėją. Pabėgimas iš galvosūkių kambario ALKATRASAS - VISUOMENĖS PRIEŠAS Nr. Kuponas galioja 2 - 4 asmenims; Paslaugų teikimo vieta - Klaipėda. Iš pabėgimų kambario reikėjo ištrūkti per valandą.


Tai – ne siaubo kambarys, kuris gąsdina žmones, o galvosūkių, – pabrėžė D. Pabėgimo kambarys Rūsys-tai žaidimas skirtas kompanijai (3-6 žm). Ar sugebėsi su draugų kompanija ištrūkti iš užrakinto kambario per 60min? Q-ZAR LASER TAG - vienas iš labiausiai jaudinančių grupinių žaidimų pasaulyje ir labiausiai technologiškai pažengusių. Geriausias pebėgimo kambarys Vilniuje! Komandinis žaidimas galvosūkių kambaryje taps mėgstamiausia laisvalaikio pramoga. Escape Room LT - Iššūkių Kambarys, Vilnius, Lithuania. ESCAPE ROOM - geriausia mankšta Jūsų.


Rūsys – tai net 6-i galvosūkių ir užduočių kambariai esantys Kauno centre bei Senamiestyje. Tai intelektuali ir įtraukianti pramoga Jūsų kompanijai, įdomiai ir. Sveiki, gavau dovanų i Alkatrasas galvosukių kambarį Klaipėdoje, neturiu tam nei kompanijos, nei laiko, parduodu už 25eur. BreakRoom – tai galvosūkių ir užduočių kambarių ekspertai. Iš šių kambarių turite ištrūkti spręsdami įdomius. LT-91182 Klaipėda (Vokiečių al. 240).


Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Telšiuose, Tauragėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...