2017 m. spalio 24 d., antradienis

Autorine juvelyrika internetu

Autorine juvelyrika internetu Vieta, kurioje eksponuojami išskirtiniai, vienetiniai ir mažo tiražo autoriniai papuošalai. Namai, kuriuose gyvena autorinė juvelyrika. Individualūs juvelyriniai dirbiniai kuriami jaunosios kartos juvelyrės, V2O namų įkvepėjos Viktorijos Venclovaitės. Vienetiniai papuošalai, žiedai, auskarai, sagės, auksiniai, sidabriniai, vestuviniai, rankų darbo. Autoriniai juvelyriniai dirbiniai. Visi YURGA parduodami juvelyrikos gaminiai turi "Lietuvos Prabavimo Rūmų" įspaudą su gaminį atitinkančia praba. Gaminiai inkrustuoti brangakmeniais turi.

Autorine juvelyrika internetu
Miuto“ kūrėjai svetainę pristato kaip pirmąjį specializuotą lietuviškos autorinės juvelyrikos butiką internete.


Juvelyrika yra viena seniausių taikomosios dekoratyvinės dailės šakų, glaudžiai susijusi su žmonijos kasdiene kultūra, gyvenimo būdu, aprangos stiliumi. Eglės Čėjauskaitės kūryba ir biografija. Personalinės parodos, simpoziumai, kūrybinės stovyklos, grupinės parodos, premijos ir apdovanojimai, aukcionai. Kviečiame susipažinti su mūsų kuriamais ir gaminamais baltiškais papuošalais, autorine juvelyrika ir skulptūra. Mūsų darbai ne kopijos ir tai ne mūsų tikslas. Sužadėtuvių žiedai, vestuviniai žiedai, autorinė juvelyrika, vilnius. Aukštos kokybės autoriniai papuošalai ir aksesuarai. Sigitas Rekasius art - jewellery.


Autorine juvelyrika internetu
Kviečiame apžiūrėti autorinės juvelyrikos gaminius internetu, arba salone adresu M. Juvelyrinių dirbinių ir juvelyro paslaugų prekybos centras internete. Nusprendusi atidaryti lietuviška autorine juvelyrika prekiaujančią internetinę. Dažniausiai tai būna jauni profesionalai, įpratę pirkti ir konsultuotis internetu. Prekyba eteriniais aliejais internete kaip ir įvairia kosmetika tik įsibėgėja. Pirmas pirkinys sudėtingiausias. Taip pat prekiaujama autorine juvelyrika ir skulptūra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...