2017 m. spalio 29 d., sekmadienis

Gedulingos giesmės

Gedulingos giesmės JOANA VAIČIUKEVIČIENĖ - GEDULINGOS GIESMĖS, PALYDINT Į AMŽINYBĘ. Didžiausia legalios lietuviškos muzikos duomenų bazė. Rinkinys - KELEIVIAI MES ESAM (IGNALINOS KRAŠTO LAIDOTUVIŲ GIESMĖS) (2 CD).

Gedulingos giesmės
Palydint Į Amžinybę first pressing or. Atminkime, kad šioje žemėje esame tik laikinai. Siūlau subtilų, ramų, dvibalsį katalikišką giedojimą šermenyse ir.


Dieve, arčiau tavęs, "Liuteronų laidotuvių giesmės".

Gedulingos giesmės
Atlieka folkloro ansamblis "Audenis" ir džiazo. Skambės tyli giesmė, net pro skausmų gelmes:. Išsirinkti laidotuvių giesmę nėra paprastas uždavinys. Norisi, kad muzika atspindėtų patiriamą skausmą, dėl artimo žmogaus netekties. Pačios įvairiausios giesmės pasirinktinai pagal tematiką, autorių.


Paieška giesmių su akordais, MP3 formatu, su natomis, žodžiai su akordais. Watch Laidotuviu giesmes Videos, listen to full albums, and live shows, at Ckuik. Kai į koplyčią buvo atgabenta speciali dėžutė su Švč. Vaiciukeviciene - Music Sense is news, music, lyrics.

Gedulingos giesmės
Gedulingos giesmes,Kalvarijos kalnai laidotuvese ir metinese. Esame profesionalios muzikos mokytojos, ne tokios, kaip tie liaudies giedotojai „iš kepurės”, – tvirtino Emilija, už giesmes taip pat prašanti 400. DAINOS IR GIESMĖS ŠIANDIENINĖJE RYTŲ LIETUVOJE. Ignalinos apylinkių dainuojamoji tautosaka kiekvienam dainų tradicija besidominčiam.


Haityje pastatų nuolaužomis užverstose gatvėse antrą naktį iš eilės skambėjo gedulingos giesmės ir maldos. Laidotuvių maršai, gedulingos giesmės irgi pozityvo neduoda, bet. Jauni žmonės, savotiškai protestuoja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...