2017 m. spalio 29 d., sekmadienis

Gyvunines lasteles sandara

Gyvunines lasteles sandara Ląstelė – tai smulkiausia organizmo dalelė. Eukariotinės ląstelės savo sandara yra didesnės bei. Sudėtingesnės sandaros eukariotinės ląstelės evoliucijos metu kilo iš.

Gyvunines lasteles sandara
Gyvūnų ląsteles sudaro šios pagrindinės dalys: membrana, citoplazma ir branduolys. Prisiminsime ląstelės apibrėžimą;; Aptarsime ląstelės organoidų funkcijas;; Palyginsime gyvūninę ir augalinę ląsteles. Tai gyvų organizmų struktūrinis ir. Gyvūninės, augalinės ląsteles sandara.


Tipiška gyvūninė ląstelė yra vos 0,02 mm skersmens. Vieni gaminkite augalinės ląstelės modelį, kiti – gyvūninės. Augalinių ląstelių sienelė (apvalkalėlis). Visų organizmų ląstelių sandara yra labai panaši. Prokariotų ir eukariotų ląstelių palyginimas. Gyvulines ir augalines lasteles branduolys. Tai vienmembranė organelė, kuri keičia baltymų ir lipidų molekulių sandarą, supakuoja baltymus į pūsleles ir.


Pagrindinės sąvokos: augalinės ir gyvūninės ląstelės sandara. Home Biologija Teorija 9 klasė Organizmų sandara, funkcijos. Tačiau kitų gyvūnų ląstelės tūrį reguliuoja plazminė membrana, ląstelės tūris nekinta taip. Medžiagų pernaša į ląstelę ir iš jos. Apibūdinti augalų ir gyvūnų ląstelių sandarą bei funkcijas organizme. Pasitelkę elektroninį mikroskopą su kamera, tirsite augalinės ir gyvūninės ląstelės sandarą, o naudodamiesi reagentais ir jutikliais nustatysite jų cheminę sudėtį. Nors atrodo, kad "piešti ore" ląsteles yra sudėtingas procesas, iš tikrųjų. Apklausą sudarė dvi dalys: mokiniai turėjo nupiešti gyvūninės ir.


For proper viewing of Glogster use Macromedia Flash Plug-in. Download a new plug-in, if your system is not playing correctly.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...