2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Linksmi pasisveikinimai

Linksmi pasisveikinimai Juokingos sms ir linksmos sms žinutės. Tave, Su šiltu rytu, Saldžiu ir gražiu miegu, Saulė spigina akis, Reiškiasi Tau metas keltis. Pusryciai Londone, vakarienė - New Yorke, bagažas - Buenos Airėse.

Linksmi pasisveikinimai
Tai ne ji man - apdovanojimas, tai aš jai - bausmė. Karininkas: "Merginos, paskui mane į rūsį. Pralinksmink savo artimą žmogų, draugą ar kolegą linksma ir juokinga SMS žinute.


Jei gerai – linksmas jis pasibels į duris.

Linksmi pasisveikinimai
Linksmi - SMS tostai, sveikinimai. Keturi galutiniai dalykai; Katalikiški pasisveikinimai. Būkite linksmi ir džiūgaukite, nes jūsų laukia gausus atlygis danguje. Guli merga ant takelio,prisigerusi vynelio. Tačiau vaikų balsai, juokas, linksmi pasisveikinimai prižadino Taujėnus iš tokio saldaus rytinio miego. Dalyviai, burtų keliu padalinti į keturiais komandas. Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė.


Kristijono Donelaičio 300-ųjų gimimo metinių proga. LIETUVIŠKAI, ITALIŠKAI, PAVYZDYS.

Linksmi pasisveikinimai
Norite greitai ir linksmai išmokti norvegų kalbą? Suskaičiuot mums rūpi: Šitas paukštis – žvirbliukas. Direktoriaus šiltas pasisveikinimas ir tvirtas rankos paspaudimas pradžiugino ne vieną mokinį. Taip pat linksmai visus iš ryto nuteikė mokytojams ir mokiniams. Toks pasisveikinimas visus sušildė, privertė nusišypsoti. Sutiktą artimą ar pažįstamą žmogų visada sveikiname.


Pasisveikinimu paprastai prasideda diena arba tiesiog pokalbis. Sveikinamės nuoširdžiai ir maloniai. Pramogos eiga: Skambant linksmai muzikai vaikai susirenka į salę, sustoja ratu. Kad linksmai katučių pločiau (ploti delnais).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...