2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Skauda desini sona zemai

Skauda desini sona zemai Skausmas kairėje pusėje po šonkauliais25 žin. Aštrus skausmas po šonkauliais46 žin. Skauda visiems, kartais net ir sveikiems žmonėms.

Skauda desini sona zemai
Skausmu dešiniojo šono (kepenų sindromu) po fizinio krūvio skundžiasi bėgikai ir. Dabar baigiu išsigydyti nuo anginos, bet atsirado kita problema. Pradėjo skaudėti dešinį šoną ties liemens sritimi. Dažnai skauda dešinį šoną, burnoje - kartu.


Skauda desini sona zemai
Padarytas echoskopinis tyrimas rodo, kad akmenų nėra, tačiau tulžies pūslės sienelės. Kai kirmėlinės ataugos padėtis netipinė - gali skaudėti šoną, ar virš gaktos. Praejus kokioms 7-8 dienoms pradejo mausti pilva, o nuo vakar tai 9- diena po ND skauda desini sona, o paspudus suskausta dar labiau. Porą mėnesių po dešiniu šonkauliu jaučiu sunkumą. Sunkumas ir skausmas po dešiniu šonkauliu gali būti susijęs ne tik su kepenimis, bet ir. Du menesius skauda kairi sona ,pereina i desini. Stipriai skauda apsisukus gimdos priedams, esant ūmiai dubens.


Sveikos mamos,kaip Jums baigesi skausmai pilve? Jeigu yra apendicitas ilgai neiškesi ir skausmas vis aršesnis taps kol galų.

Skauda desini sona zemai
Sunkesniais atvejais gali pasireikšti dehidratacija ir žemas kraujospūdis. Daugumai žmonių, sergančių lėtiniu pankreatitu, pastebimi pilvo skausmai, bet kai. Jei jis per žemas, gydytojas skirs pakartotinį kraujo tyrimą, atkreips dėmesį. Simptomas: pykinimas ir skrandžio skausmas paskutinį nėštumo trimestrą. Jeigu moteriai skauda dešinio inksto vietoje (nugaros dešinėje pusėje).


Man jau ilgą laiką žiauriai skauda dešinį šoną (apendicito pusėje) kuris yra išpjautas labai seniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...